Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Do zdradzających !!!!

Polecane posty

zdradz,zanim sam/a zostaniesz zdradzony/a nie wiem,co sie z tym swiatem porobilo,ale zdrady to jakies plagi,z tym,ze moze zawsze tak bylo,tylko teraz wyszlo z podziemia?

zalezy co to jest zdrada, dla innych zdrada sex, a dla innych pokazywanie swoich nagich zdjec n necie.... :O

to nie wieza eiffel'a tylko world trade center i pyl jaki sie unosil z 11 wrzesnia!

wanesa---->ograniczmy się do dawania doopy.. dlaczego? dla mnie zdrada to cos wiecej.. jak by moj facet pokazywal w necie majtki i pytal sie czy jest ladnie opalony jakis zboczonych sucz..ek to bylabym zazdrosna... :P chyba wiesz juz do czego pije?? :) nie jestes tak do konca czysta jak lelija...

Warkocz Komety--------> nie mowiłam o Tobie,tak ogolnie sparafrazowałam popierając się obserwacją i niestety doswiadczeniem naprawde,doszlam do wniosku,ze malo kto dochowuje wiernosci,przynajmniej raz ma jakis 'wyskok' a najbardziej zaluje,ze ideały (= naiwnosc?) się rozwiały

wanesa--> nie wiem co wypiłas, ale nie będe rozdrabniała się na tematy zdjęc, gołych tzytzów i innych cześci ciała tudzież garderoby - krążących po necie które każdy może sobie ściągnąc, wkleic lub wytrzec tym doope - mówie o NAMACALNEJ ZDRADZIE !!!! Kobieto i nie pij tego więcej bo ci szkodzi :o

Gość musztyrda
Warkocz Komety (bazylia0@o2.pl) falluscynacja---> temat "ZDRADA" mnie nie dotyczy i to w żadna stronę, ani jako zdradzana ani jako zdradzająca Wiem co mówię !!!! Skoro temat Cię nie dotyczy, czego rzecz jasna nie możesz być pewna, po co zakładasz topik? Jakieś niezdrowe fascynacje?

gdybys byla taka czysta, to pozostawilabys moje komentarze bez slowa, a tak dajesz dowod na to ze jednak cos masz na sumieniu... :O zal.pl

uwielbiam kiedy ludzie traktują kafe jak poradnik psychologiczny :D:D:D:D

BO .....na pierwszej stonie kafe......jest zdbyt dużo topików o ZDRADZIE a każda zdrada mnie z założenia juz wqrvia 🖐️ Jesteście takim tłukami i dzifklami bez szkoły, czy tylko udajecie że nie rozumiecie ? :o

wanesa a ty to bys bardzo chciała aby tu pojawili sie twoi poplecznicy i wyzwali warkocza?

Gość musztyrda
Możesz nas, przynajmniej mnie nie wyzywać? To, że puścisz kilka kurew, nie podnosi Twojego autorytetu w żaden sposób. Tak, nie mogę tego zrozumieć. Skoro nie mam problemu ze stulejką, to nie wydzieram się na forum na ten temat, bo chuj mnie obchodzą satulejarze. O prawa samotnych matek, też walczysz z taką zaciekłością?

To ze mnie cos wqrwia to jeszcze nie znaczy że się denerwuję ps. Jeszcze nie wiesz jak ja się denerwuję :classic_cool: I nie chciej wiedzieć 🖐️ I...........waneso, sądząc po twoich wypowiedziach stwierdzam, że ty właśnie zaliczasz się do tej "elitarnej" grupy dzifek bez szkoły które zdradzają Bez odbioru 🖐️

ps. Jeszcze nie wiesz jak ja się denerwuję I nie chciej wiedzieć wiedzialam ze tak napiszesz ;D :D I...........waneso, sądząc po twoich wypowiedziach stwierdzam, że ty właśnie zaliczasz się do tej "elitarnej" grupy dzifek bez szkoły które zdradzają of kors :D :D Bez odbioru

musztyrda------------> o nic nie walczę z zaciekłościa, ani o samotne matki, ani o głodujące dzieci w Etipii............... Wyjasnienie napisałam na tym topiku o 11:53 🖐️

Gość musztyrda
Jak zwykle, topik wzajemnej adoracji. Myślałam, że chcesz jakiejś dyskusji, ale Tobie jak widzę wystarczy dla pełnego zaspokojenia rzucenie kilku kurew. Tylko po co zakładać oddzielny temat, skoro robisz to na wszystkich pozostałych. 🖐️