Angelicious 0 Napisano Październik 14, 2008 Mój ginekolog zapisał mi Yasmienelle, po czym dodał że przez pierwszy miesiąc nie będę zabezpieczona i dobrze by było żebym używała również innych metod. Czy ktoś wie dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chociażby dlatego że Napisano Październik 14, 2008 są to twoje pierwsze tabletki i nie wiadomo jak twój organizm na nie zareaguje. Czy bedziesz dobrze je tolerować na przykład. Więc stą to miesięczne sprawdzanie. Niektóre osoby mają po nich odruch wymiotny, niektóre plamią co chwila. Sprawdzi się na tobie ok, jesli żle będziesz tolerować przepisze inne, bardziej dla ciebie skuteczne i lepiej przyswajalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelicious 0 Napisano Październik 14, 2008 Dziękuję, rozumiem. A co do tego plamienia, to występują u mnie drobne plamienia (po za miesiączką), ale podobno to normalne przez pierwszych kilka opakowań. Mam pytanie, czy te krwawienia osłabiają działanie tabletek i powinnam się dodatkowo zabezpieczać? Albo zmienić tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chociażby dlatego że Napisano Październik 14, 2008 plamienia przez pierwsze 3 miesiace to normalka, na ogol juz w 2 opakowaniu znikaja i nie nalezy sie tym przejmowac. Nic nie oslabiaja tylko tyle, ze malo komfortowo jest :) Wiec przeczekaj pierwsze opakowanie dla 100% pewności, ze organizm toleruje te tabletki i "hulaj dusza" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelicious 0 Napisano Październik 14, 2008 Dziękuję serdecznie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach