Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeciarka

moj maz jezdzi na wozku a ja....

Polecane posty

...Go tak bardzo kocham.... POznałam go jako wesołego chlopaka, miielismy po 21 lat, zakochalismy sie w sobie do szalenstwa, jednak po 2 latach chodzenia doznal wypadku samochodowego, przezyl ale nasz swiat sie zawalil. paraliz nog. najwazniejsze ze przezyl bo chyba bym umarla zostalam z nim chodzilam na rozne terapie rehabilitacje, i do psychologa itp.Przeciez tak go kochalam. to bykly najciezsze chwile, po pol roku od wypadku wzielismy ślub. jezdzi na wozku inwalidzkim, poza tym weszystko jest sprawne, mamy swoj dom, nie pracujemy on ma wysoka rente do konca zycia, ja zajmuje sie nim nie jest mi latwo, mimo to tez znajde czas dla siebie. Chodzimy na spacery, zakupy, do znajomych, wiem ze jestesmy i tak szczesliwi. mimo to Codzien sie jednak zmagam z cierpieniem, ale wiem ze bardzo sie kochamy, bedziemy sie starac o dziecko, teraz minal rok od wypadku. Przezyl ktos tez takie ciezkie chwile? Stwiertdzam ze najwazniejsze to przyjac ten bol cierpienie i byc razem na dobre i na zle

Gość fifka123
gratuluje, prawdziwa miłosc :) jak z filmow brawo dla was i tak dalej

Podziwiam cię, jesteś wspaniałą kobietą. Tak trzymać!!! Życzę wam dużo wytrwałości i upragnionego dzidziusia :-)

Gość głupia koza
tylko kobiety stać na takie poświęcenie ,większość mężczyzn uciekła by w siną dal.......

Gość juz byl taki temat
plagiat...?

ale liczysz sie, ze do końca życia bedziesz miała ciezko. Jesli bedziecie mieć dziecko to nie tylko nim bedziesz sie musiala zajmowac, ale tez dzieckiem co jest naprawde wykanczające. Mimo wsyztsko życze Ci powodzenia i obyscie sie tak mocno kochali do końca zycia.

Gość amelada
Ty Go nie kochasz,Ty po prostu jestes z Nim ze wzgl.na jego wysoka rentę. Sama napisałas,ze nie pracujesz.

Gość asia++**
Myślałam, że jeździ na wózku widłowym, a Ty masz wyższe aspiracje :P Tak mi to przeleciało przez myśl, jak przeczytałam tylko tytuł. *********************** Jesteście oboje młodzi, maci mały staż małżeński. W sumie to jakie Wy macie problemy oprócz niepełnosprawności partnera?? W porównaniu z tym co ludzie przeżywają, to minimalne. Gdy pojawią się dzieci ... ...a z resztą sami zobaczycie. Obyście wytrwali w tej wielkiej miłości długie lata. 🌻