Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna głupia

Jak można złamać palca??pomóżcie !!

Polecane posty

Gość klaudek
wloz palca do octu i trzymaj jakis czas

Gość salvadohre
najlepiej złąmac po przez wwłozenie do wódki 40 procent na 3 min potem zainfekowac puknoc nozem druga koncowka i zamrozic na 5min

Gość GVFMjhvfg
Wy macie pomysły.... ;)

Gość Ducha
Ja wam podam swoje sposoby, ale nie radzę korzystać.... troszkę boli, ale da się znieść..... Ja to zrobiłam celowo... gdyby bolało to bym się nie odważyła... ale jednak nie bolało a palec jest złamany... Podam wam kolejność: 1. Włożyć poduszkę między palce środ. i czwarty trzymać bez ruchu a drugą ręką przyciskać nadgarstek. 2. Położyć środkowego palca na krześle, nadepnąć na nadgarstek prawą nogą a lewą potrzymać przez 1 min. w powietrzu. 3. Walnąć środkowym palcem w ścianę, a potem w materac od łóżka. 4. Wziąć pałeczkę i walnąć nią w środkową kość w śrdk. palcu. 5. Posmarować altacetem i trzymać długo....... palec zdrętwieje a ty wtedy walnij nim o ścianę i tylko pstryknie. NO DOBRA PRZYZNAM SIĘ.... Tak zrobiła moja koleżanka....... NIE JA...... JA BYM SIE NIE ODWAŻYŁA... poprostu nieświadomie uderzyłam się w łóżko i tylko pstryknęło...... NIE KORZYSTAJCIE Z TEGO CO WAM PODAŁAM....... Nie należy łamać sobie kości.... Poto je masz by o nie zadbać....... ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE!!!!!

Gość pomocy p
ja tez chce wiedziec jak zlamac palec.. tylko bez durnowatych pytan po co, na co, dlaczego..! chce zlamac palec po to aby wywinac sie od w-f'u... zwolnien mialem juz tyle ze nauczyciel mnie nie lubi xD i dlatego teraz chce sobie zlamac palec ;p tylko jak mozna prosze o sposob skuteczny i malo bolesny ;))

Gość hehhe
moze skręć zamiast łamac ;]

Gość Połamana
Złamał sobie palca 2 dni temu waląc w niego młotkiem i nie bolało

Gość 4456787989
wsadź palca do butelki po tymbarku albo po czymś innym połóż butelke z palcem na stole i zwal butelke na ziemie nie polecam i nie wem czy zadziała ale prosze nie rób tego bo palec może sie źle zrosnąć

Gość Livek
Niepolecam to z octem ale tez chce zlamac ale nie wiem jak ja bede prubowac wygiąc w druga strone albo upuszcze cos ciezkiego na niego to zadziala a i licze , ze pomoglam .