Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce mu dac popalic

jak odegrac sie na kolesiu ktory sie bawi uczuciami?

Polecane posty

Nie.., zwyczajnie przestalam sie do niego odzywac, i jezeli mi cos kiedykolwiek napisze to poprostu to zleje, tak jak czasem robil to on... a jak gdzies go spotkam to powiem mu \"czesc\" i pojde dalej w swoja strone.

Gość chce mu dać popalic
nie umeim zyc swoim zyciem choc bardzo bym chciala nie myslec o nim ani nic:-(

Uwierz, że jest to możliwe choć bardzo trudne... potrzeba wiele silnej woli, ja do tej pory sama sobie tłumaczę, że tak po prostu jest lepiej.

Gość chce mu dać popalic
a jak dlugo juz nie masz z nim kontaktu??

Niczym go tak nie ukarzesz jak ignorancją... Pokaż swoim zachowaniem, że tak naprawdę był nic nie wartym rozdziałem w Twoim życiu i że robiłaś to z nudy.

Gość chce mu dać popalic
U MNIE TO ROZNIE:-( sa odstepy nieraz miesiac,nieraz 2 tyg.-becnie 5 dni:-( debil😭 jak mu pokazac ze sie swietnie bawie,ze sa inni-jestem aktrakcyjna laska i on to wie...ale jak mu pokazac zeby przestal myslec ze jest jedyny dla mnie???????

Aa. No to maleńka masz przed sobą mistrza. Bierzesz kolegów: ilu masz i umawiasz się z nimi wszedzie gdzie możesz spotkac lubego lub jego znajomych. Dowie się na 100%

Gość chce mu dać popalic
no niestety tu gdzie mieszkam nie ma jego-dzieli nas 62 km i kolegow tez nie ma.......ale gdzies tu krazy jego kuzyn bo studiuje dziennie i on mnie zna -nawet kiedys sie chcial ze mna umowic:-D kurcze sama bym chciala go kiedys spotkac na jakies imprezie i wtedy bym sobie z innymi poflirtowala...a ten jego kuzaj na bank by mu to pow.bo sa jak bracia:-D

Gość chce mu dać popalic
A MOZE macie pomysl na jakis fajny opis na gg?no zeby myslal ze mimo ze sie nie odzywa to mam to gdzies i sie swietnie bawie:-P

no u mnie, tez były takie przerwy, i to on się pierwszy odzywa!! ale teraz już mam serdecznie dość tego! i ja mu udowodnię, że nie jest całym moim światem. Jeśli chodzi o kuzyna, całkiem niezły pomysł :D działaj maleńka xD

ja obecnie mam taki " Zabiorę Cię Do Takiego Nieba Gdzie Nawet Anioły Grzeszą.. ;p " a on jest na gadu ;] jeśli w ogolę go coś obchodzę, to niech chłopak duma do kogo ten opis ;]

Gość komunista z Laosu
spal go

Gość chce mu dać popalic
hmmm no ale z tym kuznem nie mam teraz kontaktu ale moglabym mu napisac cos hehe mam jego kom nk fotke:-D np,zapytac jak sie mieszka w .....i ze moze kiedys sie gdzies na imprezie wybierzemy hehe a co di opisu to niezly ale zrobie go jutro:-P DZIS MAM TAKI: Dziękuję za dzisiejszy dzionek!!!:-) Było cudnie!:-***

No no :D a do kuzyna pisz już dziś ;) im wcześniej tym lepiej :D ustaw się na piwko nawet :D a w pt czy sob na jakąś imprezkę xD i działaj ;)

Gość chce mu dać popalic
nie wiem czy sie odwaze napisac do jego kuzyna.....ale w sumie ten "moj'proponowal tez kiedys kawe moje przyjaciolce......wiec co tam:-D

w sumie nic nie tracisz :) życie jest tylko jedno i to od Ciebie zależy jak je przeżyjesz... teraz już wiem, a ile się ciągnie wasza znajomość?

Gość chce mu dać popalic
NIE PYTAJ NAWET.......znamy sie 6lat :-O

;o ;o ;o i Ty tak od 6 lat...? MASAKRA!! a ile masz lat jak mogę wiedzieć, tak z czystej ciekawości pytam

Gość chce mu dać popalic
NIE NIE 6lat temu sie poznalismy....ale nie zawsze mielismy konakt...on mial dziewczyne potem takie na chwile ja innych...ale tak od 2lat mamy staly kontakt wiec to jego bawienie tak trwa wlasnie.ja mam 22lata:-(

Gość chce mu dac popalic
czasem to mi sie juz nie chce nawet w to bawic....a 2lata wiem ze to dlugo...i najgorsze jest to ze sie w nimkim nie moge innym zakochac😭

Gość chce mu dac popalic
KTOS MIAL JESZCZE PODOBNE PRZEZYCIA Z TAKIM KOLESIEM?NIECH SIE wypowie.....

Gość stachuprzepros
Trzeba sie odegrać, miałam taką samą sytuację, umieściłam trochę ogłoszeń w różnych sprawach i nie dawali mu spokoju musiał zmienić numery. biedaczek

Gość a jaaaa a
się nie zgadzam z przedmówczyniami życiem cieszyć się należy, oczywiście!, ale to jedna sprawa:) jeśli jednak facet okazała się świnią, w żadnym wypadku nie darować! :( odczekać, dobrze się przygotować i przypierdoolić tak, żeby od śmiechu się nie pozbierał, zapamiętał na całe życie. Takich trzeba po prostu uczyć rozumu :) :) :)

Gość romantyczkaaaaa
skad ja to znam:( mialam tez taka historie facet sie spotykal mowil pieknie ladnie snul plany byly pocalunki poznalismy sie za granica pytal czy przyjade ja glupia uwierzylam i pojechalam a on z dziewczyna swoja!!!!!!!!!!!! kurwa myslalam ze mnie ktos bejsbolem w glowe walnal uwierzylam facetowi i pojechalam do innego kraju za nim czaicie?????????????????? on udawal ze nic sie nie stalo a ja sie gotowalam z nerwow w srodku potrafil do mnie podejsc pomachacmi reka przed oczami z pytaniem czesc co nie widzisz mnie jak u ciebie? itd az mnie krew zalewala a jego kolega stojacy obok "pewnie zazdrosna" myslalam ze sie spale ze wstydu nie wytrzymalam tego i tak cierpialam ( nie jadlam schudlam wymioty leki uspokajajace) ze spakowalam swoje rzeczy i nie mowiac nikomu oprocz pracodawcy zniknelam wyjechalam zostawilam prace przez tego dupka ale zdrowie byla dla mnie wazniejsze a wtedy bylo strasznie z nim:O

Gość romantyczkaaaaa
jeśli jednak facet okazała się świnią, w żadnym wypadku nie darować! odczekać, dobrze się przygotować i przypierdoolić tak, żeby od śmiechu się nie pozbierał tylko jak to zrobic?

Gość gośka1986
krótko i na temat, nie czytałam wypowiedzi ale daj sobie spokój, życie się zemści na palancie 🖐️