Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

głupia_małolata

Co zrobić żeby chłopak do mnie wrócił ? Pomocy !!!

Polecane posty

Chodziłam z pewnym chłopakiem 9 dni . Niestety on ze mną zerwał ;((( Powodu nie znam. Kolega mi powiedział, że on mu powiedział że zerwał ze mną bo nie chciało mu się chodzić . W szkole w ogóle nie rozmawialismy ze soba, a dodam że chodzimy ze soba do klasy ;/ Spotkalismy sie raz po szkole . Było cudownie . Cały czas o nim mysle po nocach płacze i chce bardzo zeby do mnie wrocił . Co mam zrobic? Poprosic o drugą szanse? Czy spróbowac zapomniec o nim ?

Gość InkwizytorMroku
Na pewno nie proś :|

Gość do tematu
jak zerwał to widocznie mu nie spasowałaś....nic nie poradzisz, odpuść.

Gość whats a woman without a man
Coś Ty?! Nigdy w życiu nie proś chłopaka?! Bo będziesz na spalonym! Nie wiem, grać: głowa wysoko, spojrzenie czarujące, lekko niedostępna, jakby Cię to nie ruszało! Trzeba być twardą a nie miętką.

Gość gość
Byłam kiedyś w dość podobnej sytuacji. Zostawił mnie chłopak, odszedł do innej nie tłumaczac zbyt wiele. I co zrobiłam? Będąc w depresji zamówiłam na niego urok miłosny (na http://urokmilosny24.pl z tego co pamiętam). Facet wrócił do mnie na kolanach błagając o przebaczenie. I jestesmy razem do teraz. Z tym, że ja już nie traktuje Go tak dobrze jak wcześniej, a on stara się duzo bardziej.