Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...17-stka...

Zapraszam siedemnastolatki w ciąży

Polecane posty

Gość ...17-stka...

Dziewczyny piszcie

Gość wielkie rzeczyy
17 stka w ciązy? prosze cie raczej do lekcji :O

Wielkie rzeczy wiele mam jest w tym wieku i to nie złego przecież :) 17- stka a w którym miesiącu jesteś ?

Gość bezczelność
masz się czym chwalić doprawdy...nie dość ze na bank wpadłaś bo gówniarze nie potrafią się zabezpieczać to jeszcze rodzice twoi albo faceta będą utrzymywać ciebie i twoje dziecko...a o biednym dziecku i braku normalnej rodziny już nie wspomnę

bezczelność nie oceniaj innych. W życiu różnie bywa zresztą nie masz 100% pewności ze nie spotka to Twojego dziecka.

Gość a po kiego grzyba do cholery
jak tu nie oceniac innych jak potem ja mam na takiego dzieciaka zarabiac bo ona stwierdzi ze zostanie sobie samotną matka i wszystko jej się od państwa nalezy...:o

bezczelność nie bądż bezczelna! ja też urodziłam dziecko mając 17 lat i jakoś niczego ani jemu ani mi nie brakuje. Normalnej rodziny nie będzie miało- też coś! Rozejrzyj się dookoła i otwórz oczy. 30 latki wszystkie zapewniają swoim dzieciom rodzinę jak z obrazka??

Ale tu nikt nic na taki temat nie pisze że coś się komuś od państwa należy nie wiem z kąt Ty to wzięłaś ??? Dziewczyna przecież zaprasza tylko 17 letnie dziewczyny do pisania w tym wątku :)

Gość licealistka.
Wiele osób twierdzi, że my siedemnastolatki będąc w ciąży jesteśmy zwykłymi gówniarami i puszczalskimi. Niestety mylicie się. Sama jestem w ciąży w czwartym miesiącu oraz sama z pomocą rodziców będę wychowywać swe maleństwo, bo chłopak niestety stchórzył i uznał że maleństwo nie jest jego. Dzięki temu wydarzeniowi zarówno ja jak i siedemnastolatki oczekujące na dziecko wiele się nauczyły, zmądrzały i wydoroślały wiedząc, że życie takiej maleńkiej istotki jest w ich rękach.. Szkoda mi ludzi, którzy nieznając sytuacji oceniają nas tak pochopnie.

Hej, nie mam co prawda 17 lat, ani nie byłam w ciąży mają 17 lat, ale z miłą checią popisze tu sobie ;), jeśli można :).

Gość inny pogląd mam na świat
gówniarze mają nieraz bardziej łeb na karku i pamiętają o zabezpieczeniu ( a chyba kazdy wie za 100% bezpieczenstwa nigdy nie ma) niz dorośli ! wpadka jest wpadką szkoda tylko że 17-latki wchodza w najfajniejszy wiek a tu już pieluchy się zaczynają. szkoda mi takich dziewczyn bo sobie życie zabierają . ale cóż poradzić ..trzymam kciuki za wszystkie nastoletnie mamy!

Gość matka 17latki
witam moja córka jest w ciąży w 12 tygodniu ,powoli po szoku dochodzimy do siebie a córka bardzo chce urodzić dzieciątki my musimy jej pomóc skończyć szkołę,chłopak jej pomoże jakoś b,edzie

Gość gość
Pewnie że będzie:):)Ja urodziłam mając 19 ...dzisiaj mam 34 trójkę dzieci ..świetnego męża...skończyłam szkołe, studia...pracowałam, obecnie na wychowawczym i cieszę się z mojej nastoaltki:):)Świetna dziewczyna i duma mnie rozpiera:) trzymajcie się mamuśki!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Hej tez urodziłam majac 17 lat obecnie syn ma juz 6 lat :)

Gość nomadic
Ja miałam 19, prawie 20, teraz mam 27 i bede miała drugie:) juz koncowka ciąży. Oczywiście muszą krytykować wszystkie które twierdza ze wszystkie młode mamy zmarnowaly swoje życie przez pieluchy a tylko stare matki maja wręcz bajeczne macierzyństwo, phi . ja wiem, ze żadna nie planowała ciąży w tym wieku ale po co podcinac skrzydła i wylewać jad? Pozdrawiam młode mamusie:)

Gość wiktoriaaaa
Czesc. Mam 17 lat i jestem w 4 miesiacu ciazy. Chetnie dolacze sie do forum :-)

Gość gość
patologia

Gość gość
do licealistki piszesz ze chlopak stchorzyl ze dziecko nie jego moze glowniaro mial ku temu powody tak myslec, skoro cie o to podejrzewa to musi byc cos na rzeczy w takim wieku i sex uprawiac i chwalic sie tzm na forum niezla kurfa z ciebie, mlodociana sooka i prostytutka

Gość gość
pewnie kurfa spotykajcie sie, w kupie wam szmaty bedzie razniej

Gość gość
cytuję "licealistkę"... "dzięki temu wydarzeniowi".... matko kochana...

Gość gość
kamilka 21 po glowno bedziesz tu pisac skoro nie masz 17 lat i nie jestes w ciazy wypad

Gość gość
kamilka 21 ale glowniane imie MARIKA dalas swemu bachorowi

Gość gość
i gdzie sie wszystkie kurfy podzialy

Gość Nicolkaa
A Ty po h*J wpie*****sz sie w te forum jak nie masz nic mądrego do powiedzenia się nie wypowiadaj i nie wyzywaj dziewczyn od prostytutek itp tylko dla tego ze zaszły w ciaży w 17stu latach. Jesteś bezczelny i z takim zachowaniem to powinieneś cofnąćsie do przedszkola bo z takim poziomem inteligencji to nie grzeszysz!!!

Gość gość
te co maja 17 lat i sa w ciazy to nawet chyba do przedszkola nie chodzily ,bo takie puste sa no kurfa jak mozna majac 16-17 lat uprawiac sex ,wpasc i sie tym chwalic

Gość gość
Mam 31 lat i jestem w drugiej ciąży. Syna urodziłam mając 25. Moje wnioski: dzieci powinno się urodzić do 25rż! :) Organizm silniejszy, wytrzymalszy itp. Wieku nie łączmy z odpowiedzialnością! Znam swoje rówieśniczki którym nawet na sek nie powierzyłabym dziecka.

Gość gość
skoro uwazasz ze powinno sie rodzic do 25 lat, to po co ci teraz dziecko

Gość gość
Kolejna gowniara co sobie dala wmówić ze sex z prezerwatywa to jak lizanie cukierka w papierku hehe a chociaz wiesz kto jest ojcem?