Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juh

kochane poleccie jakis lekki krem koloryzujacy lub fluid,nie znam sie na tym wca

Polecane posty

Gość juh

le,jestem raczej bledsza niz opalona,mam mieszanka cere,widoczne pory a nie chce dodatkowo skory zapychac

nivea tonujacy,moze byc ten nivea koloryzujacy young,ale tez nivea nawlizajacy krem koloryzujacy,ziaja nuno,moze fluid manhatan

Gość grrrrrrrrrr
ziaja moze byc,bo ma 2 odcienie chyba a nivea 1 i wcale sie do skory nie przystosowuje.co do fluidow to nie wiem bo krem kolor.uzywam

rowniez polecam ziaja nuno.mialam probke i jest swietny,lekki.(mozesz poprosic w sklepie zielarskim o probke i wtedy zdecydujesz czy Ci pasuje)

Gość sunozon
Ziaja i nivea zapychają pory, bo zawierają oleje mineralne.Mam problem z zaskórnikami i też kiedyś szukałam lekkiego podkładu. Używam Affinitone Maybelline i jestem zadowolona.

Gość ana_katia
a ja ci baardzo polecam fluid z revlonu, tylko wybierz ten do tłustej cery i mieszanej - jestem blada i mam odcien BUFF - rewelacja; w sklepie drogii - oj - 70zł, ale na allegro kupuje po 30zl, poważnie, porównanie mam bo kupiłam i tu i tu - ta sama jakosć; do tego puder z max factor transparentny /super się uzupełniają/; aha - i polecam przy tym fluidzie kupić baze pod podklad dax cosmetix kaszmirową, bo inaczej gorzej sie rozprowadza.. poza tym ta baza wygladza cudownie buźkę, a podkład ładnie kryje i nie zatyka porów, matuje i utrzymuje makijaż cały dzień.. jeśli masz jakieś krostki, cienie pod oczami - kup do tego taki podkład aktorski, który ja stosuję jako korektor dermacol - tylko jasny odcien - kosztuje na allegro po 10zl. - bardzo gesty i na podklad sie nei nadaje ale jako korektor jest naj naj naj to sie rozpisałam :) :)

ziaja nuno naprawde fajniutki,mi porów nie zapycha,jest lekkki,delikatnie tuszuje niedoskonalosci,za tą cene naprawde ok