Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anettik

Chyba poopadam w depresję, tak mi smutno..........

Polecane posty

Gość Anettik

ostatnio nic mnie nie cieszy..tylko martwi..prawie codziennie stwierdzam tezę że jestem pusta, że przegrałam życie..nic mi nie wychodzi.. w tym roku skończyłam studia - ekonomię, pracuję ale praca mnie nie satysfakcjonuje..więc szukam nowej .ii nie mogę znaleźć... za rok nasz ślub a ja nie wiem co i jak jak się do tego wszystkiego zabrać..do to samo z remontem naszego mieszkania,..nie mam sił się zebrać i powiedzieć kochanie to rozpocznijmy ten remont i w końcu zamieszkajmy razem..wciąż zwlekam..chyba ze strachu...jak ja bym chciała być małą dziewczynką..

Gość Anettik
nawet na kafe nikt nie zwraca na mnie uwagi:(:(

Gość uuuuu a mnie...
bo nie masz powaznych problemow!!!!!!!!nudzi ci sie to siedzidz i sie uzalasz nad soba...ciesz sie ze masz gdzie mieszkac,za co zyc i najwazniejsze ze jestes zdrowa

Gość KREM DO TWARZY
zamien sie ze mna to odrazu docenisz to co masz, jak mnie wkurzaja tacy ludzie

Gość uuuuu a mnie...
nie cierpie takich stekajacych bab masz za dobrze poprostu poczekaj panno az spotka cie naprawde jakias tragedia w zyciu wtedy zaczniesz biadolic a nie piepszysz tu o depresji zal poprostu.....

Gość Anettik
wiem, że są większe problemy..ja się nad sobą użalam tylko sama w sobie no i tu na kafe..przed ludźmi udaję, że jest okey. nawet nie mam z kim pogadać .....dlatego tu napisałam

Gość moze ten marazm w ktorym
tkwisz ogarnal Cie niedawno? Moze to to tylko wynik aury jesiennej?? Bo widzisz, ja mam podobnie, tyle ze od wielu lat. Tez sie zaczelo po skonczeniu studiow. W sumie to poznanie mojego faceta dalo mi troche nadziei na lepsze zycie - tzn dalo mi cel w zyciu. Co z tego, jak praca nedzna (moze nie sama praca - ale placa) i zadnych widokow na mieszkanie. Docen to co masz. Koniecznie znajdz sobie cel zyciowy, bo bez tego ani rusz. Jak czlowiek wstaje rano tylko po to, by isc do pracy to z czasem nic dziwnego, ze poczuje, ze w sumie to tak naprawde nie ma po co wstawac, ze moze lepiej by bylo jakby w ogole nie wstawal... Bedzie dobrze 🌻 Remont to swietny cel. Zrob z tego uzytek ;) A ile radosci przy tym moze byc ;)

Gość Anettik
jakoś mi się w ogóle nie spieszy do wspólnego życia..dlatego z dnia na dzień zwlekam z remontem i innymi sprawami z tym związanymi.

Wiec moze to po prostu nie ten facet? ;)

Gość Anettik
niby jestem szczęśliwa...................... ale chyba rzeczywiście ogarnął mnie marazm

Niech celem bedzie znalezienie nowej pracy. Wstawaj codziennie majac wizje tej nowej pracy! ;)

Gość Anettik
już tak miałam, cel znalezienie pracy, i co nie mogę znaleźć rozsyłam cv byłam na 1 rozmowie i co? nicccccc więc :(:( ehh szkoda gadać:( szukam od czerwca

od czerwca nie jest zle ;) Teraz zacznij intensywnie. Sporo osob pracuje tylko na wakacje, moze sie pozwalnialy jakies etaty ;)