Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justysia_wrocław

Czy unikanie przeze mnie seksu to dobra kara dla faceta?

Polecane posty

Gość Justysia_wrocław

Mój chłopak ma sporo pracy ostatnio, ale to go w zaden sposob nie usprawiedliwia z tego, że mnie troszke olewa. No i w związku naszym robi się irytująco. Nie słucha tego co mu mówię, nie pamieta o imieninach, o ty, żeby podlac kwiaty. Wkurza mnie to. Ale sobie pomysłałam, że moze najlepsza karą będzie brak seksu. Bo on ma dość duze potrzeby. Jak zabraknie mu seksiku to przyjdzie koza do woza. Stosowałyście taką metodę?

Nie rób tego radykalnie, i nie odcinaj go od seksu tak nagle. Bo to i tak odwróci się przeciwko Tobie. Porozmawiaj z nim, powiedz o tym, co Ci nie lezy.

Gość fdfdddf
Też się nad tym zastanawiam. Facet mnie trochę olewa, a ja głupia i tak chodze z nim do łózka. Może wara od wyrka czegoś go nauczy.

podjeżdża mi to lekko prostytucją kwiaty za seks ugotuje kolacje za seks wybacz ale nie możesz z nim o tym porozmawiać ?? musisz używać swojego pejcza rozkoszy do osiągnięcia celów ?

Gość gysia
a dla Ciebie za co ta kara?

Gość dariusz szpanowski
no tak. pokarac faceta za to ze sie stara. pracuje na noc i na dzień pewnie wiec ma rytm rozregulowany i myśli jak to wszystko pogodzic i nie kwiaty oraz czułe słowka w głowie jemu siedzą.wiec jesli chcesz go nauczyc to na perwno jak bedzie zle to ucieknie od Ciebi i poderwie inna jakas kto doceni to o czym zapomniałas.

Gość dziewczyny pamietajcie....

Gość dziewczyny pamietajcie....
Jak chłop nie dostanie seksu w domu znajdzie go u innej. To chyba najgorsza metoda karanie chłopa, chyba, że Ci na nim nie zależy.

Gość olejzpierwszego
boze takie szmaty tylko pod kosciolem na lancuchu zostawiac..., niech ludzie popatrza ze z czlowieka mozna stac sie takim spasionym durnym dnem.... ps. bez urazy

Gość somethin
Bardzo sprytne. Moja byla dziewczyna dokladnie tak samo robila, ale potrafila to przeciagnac nprawde dlugo...np 4 miesiace - i miarka sie przebrala, bo jak mozna byc z kims takim, wiec sie rozstalismy. Powiem wiecej, jesli jeszcze jakas dziewczyna bedzie stosowac ta technike wobec mnie - to bedzie odrazu sygnal zeby lepiej szukac takiej ktora potrafi rozmawiac a nie stosowac taka "wojenke". Pozdrawiam all

Gość żona mojego kochanka
też tak robi :D swoją drogą niezły pustak z ciebie facet pewnie sobie żyły wypruwa żeby go nie wylali (kryzys jest debilko mówi ci to coś??? masowe zwolnienia i takie tam) a księżniczka się obraża bo kwiatki nie podlane ja pierdolę, skad sie takie biorą...

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
żona mojego kochanka też tak robi swoją drogą niezły pustak z ciebie facet pewnie sobie żyły wypruwa żeby go nie wylali (kryzys jest debilko mówi ci to coś??? masowe zwolnienia i takie tam) a księżniczka się obraża bo kwiatki nie podlane ja pie**olę, skad sie takie biorą...DO TEJ PIERDOLONEJ SUKI CO SIE ZWIE AUTORKA!ZASTANOW SIE DZIWKO JEBANA CO ROBISZ!CHCESZ ZEBY CIE ZOSTAWIL WYWLOKO?ZOSTAWI I ZNAJDZIE U INNEJ CZEGO TY MU NIE DASZ!NIE JESTEM ZONA ANI DZIEWCZYNA NICZYJA ALE MNIE AZ TRZESIE JAK CZYTAM TAKIE WYPOCINY!ZONA MEGO KUZYNA TEZ TAK ROBILA.NIE WIEM CZY TAK ROBI...A TEN CHLOPAK SIE STARA!WCIAZ DZIWCE JEBANEJ NADSKAKUJE!JAK JA BYM MIALA TAKA 2 POLOWE TO BYM KOPNELA W DUPE I KONIEC BY BYL!TYLE!