Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirella45

mąż gwałciciel - powiedzieć???

Polecane posty

Gość mirella45

właśnie się dowiedziałam, że córka mojej dawnej przyjaciółki wyszła za maz za gwałciciela. Podejrzewam ,ze przyjaciółka nie wie o tym, kim jest ten człowiek. Czy jest sens jej o tym mówić??

Gość mirella45
tak, siedział za to

Gość mirella45
ale to jest ogólnie zły człowiek

Gość kakie srakie owakie
Jak to "zły"?

Gość mirella45
no ZŁY !!! ja bym moją córkę trzymała z daleka od takich. A tu mojej przyjacióki córa sobie takiego na męża wzieła

Jasne, ze trzeba powiedzieć. Niech wie kogo naprawdę ma za męża.

1. moze zona wszystko wie, zaakceptowala, wyjdziesz tylko na taką co mąci 2. ta wiedza chyba nie ejst im potrzebna 3. moze to pogrzebana i zapomniana przeszlosc, nie odkopuj jej 4. moze on chce ulozyc zycie na nowo, chyba nie powinno sie im przeszkadzac w tym reasumujac jestem za tym, zeby nie mowic

Gość psychiczna dzisiajbez czarnego
skad o tym przede wszystkim wiesz? masz pewnosc ze jego zona nic o tym nie wie??

Gość mirella45
ja znam tego chłopaka, znam dziewczynę którą zgwałcił, o tym wiedziało wiele osób z mojej okolicy

Gość mirella45
taka wiedza nie jest potrzebna?? no nie wiem, czy uważałabyś tak samo gdyby chodziło o Twojego męża/zięcia

Gość mirella45
to nie było tak dawno, żeby miało być daleka przeszłością, z resztą jak pisałam ten chłopak ogólnie jest złym człowiekiem, to nie był jakiś jeden "nieszczęściwy wypadek"

Gość mirella45
nie mam możliwości się dowiedzieć, to dawna przyjacióka. od długiego czasu nie utrzymujemy kontaktu. z resztą myślałąm o anonimowym zawiadomnieniu.

Gość A moze on jest
tym wyjatkiem,ktory w wiezieniu wiele zrozumial?Nie sadze,by zona nie wiedziala o jego przeszlosci,tymbardziej,ze w okolicy o tym wiedza.Balby sie,ze to sie wyda.Skoro za niego wyszla to dla niej byl dobry.Zostaw to w spokoju.

Gość mirella45
ona nie mieszka tu , gdzie ja. poza tym wyszła za niego bo zaszła w ciążę - w wieku 16 lat , dodam....

Gość mirella45
up up up up up up up up up

Gość bez odbioru
POWIEDZIEĆ. Gwałt to poważne przestępstwo. Tego nie popełnia się "bo tak wyszło". To celowe krzywdzenie człowieka, odbieranie mu godności, często zdrowia, czasem życia. Absolutnie z dziewczyną porozmawiać. Jeśli wie, akceptuje, jej brocha. Ale jeśli nie wie... Zasługuje na świadomość z kim żyje.