Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokontakt

Sliczne malenstwo,znajdka z BYDGOSZCZY szuka domku i milości.

Polecane posty

A my teraz z mamunią moją szukamy kotka... Mamy już co prawda trzy ale stwierdzilyśmy że czas poszukać czwartego ;) szkoda że to tak daleko od Kielc :(

Gość seseeeeeeeeek
moze sie spotkacie w polowie drogi :( szkoda kociaczka dziewczyny ratujcie malca :(

Gość idoncareaboutnick
up up Biedny kiciuś:( Weźcie go proszę, on sie na pewno odwdzięczy ogromną miłością i ciepłem. Ja mam jednego kotka i psa i wiem co to znaczy zwierzęca bezinteresowna miłość, ale do Bydgoszczy niestety mam daleko:(

Ja niestety mam troszkę utrudnienia, nie wiem jak miałabym dojechać. Spokojnie, ważne, że na początku Pani Mirka się nim zajmie. Tylko koniecznie muszę mu znaleźć stały dom. Nie chcę jeszcze pogarszać Pani sytuacji z kotami. I tak cieszę się, że ą osoby które są w stanie mi pomóc.

Taak kociak już teraz jest kochany. :D Jak jest smutny to miauczy a jak już ktoś go weźmie to odwdzięcza się słodkim mruczeniem. Ale maluch ma też charakterek, wiecie że jak jest zły to warczy :D to tak śmiesznie brzmi. :D

Gość a ja nie 111
Moze trzeba by zrobic ogloszenie na miau.

Gość mirka_t
Ewcia Ty nie panikuj. Maluch zacznie szukać domu, gdy skończy 3 miesiące i będzie po 2 szczepieniach. Na razie żre jak wściekły i oby nie skończyło się to rozstrojem żołądka. Za maila do BAJKA-BB jeszcze oberwiesz ;)

Gość gość
Puść jakieś ogłoszenie na fb albo na tablicach informacyjnych w Bydgoszczy, że szukasz domku dla kociaka :) albo zgłoś się do http://www.chiron.net.pl/ może oni pomogą w szukaniu dobrego opiekuna :) akurat tam pracują ludzie, którzy przejmują się losem każdego zwierzaka

Gość gość
Po xuja odkopujesz temat sprzed 9 lat?!

Gość gość
a co Ty kierownik internetu? gdyby ktoś miał problemy ze zwierzakami to http://www.chiron.net.pl/ może oni pomogą w adopcji albo szukaniu domku dla takich znajd :) Mają serce do zwierząt więc zawsze warto spróbować