Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co robic111

Jestem naturalna blondynka. Nie wiem czy farbowac sie na ciemno. Poradzcie

Polecane posty

Gość Nie wiem co robic111

Zaczne od tego jak wygladam: mam jasna, prawie biala skore, niebieskie oczy, ciemnobrazowe brwi, a wlosy od skory ciemnobrazowe (takie jak brwi) a im dalej tym sa jasniejsze tak, ze na koncach mam jasny blond. Ooglnie mam takie jakby naturalne pasemka, rozne odciene blondu. Mam ochote zafarbowac sie na taki kolor jaki mam od skory glowy, bardzo ciemny braz, jak zepne do gory wlosy i widac tylko ten ciemny to wygladam ladniej, moja twarz jest bardziej wyrazista i niebieski kolor oczu jest ladnie wyeksponowany. Z drugiej strony bardzo sie boje, zafarbowac jest latwo ale wtedy na pewno juz nie bede potrafila wrocic do swojego naturalnego koloru, ktory i tak zrobi sie pewnie ciemniejszy i bede musiala ciagle farbowac. Czy ktoras z Was przeszla taka metamorfoze i zalowala?

Gość rtddd
ja tak mialam jak ty ze bylam blondynka o roznych odcieniach a potem farbowalam na jasny zlocisty braz do blondu nie chce powrocic:)

Gość ja tak zrobiłam i nie żałuję
niebieskie oczy u mnie wyglądaja lepiej przy ciemnych włosach niż przy blondzie.Jeśli i Tobie też to pasuje,dobrze wygladasz w brązie i uważasz,ze dobrze byś sie czułą jako ciemnowlosa to farbuj)Przemysl jednak tą decyzje,jeśli będziesz na TAK to farbuj i nie żałuj;)Raz sie zyje wiec mozna zaryzykowac|!