Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladybird.nl

sprzedam klasyczna suknie slubna

Polecane posty

Gość ladybird.nl

mam do sprzedania holenderska suknie slubna z kolekcji ladybird. Nie jest to beza ani rybka, to klasyczny i bardzo elegancki model. Rozm. 36/38, wzrost 167, 8 cm obcas. Stan sukni oceniam na bardzo dobry, nie zauwazylam zadnych uszkodzen. jest po profesjonalnym czyszczeniu. http://www.ladybird.nl/collectie.php?PID=5&AID=48&Nav=0&FotoNav=13 suknia jest na srodkowym zdjeciu w ostatnim rzedzie (zdjecie z karlem w czerwonym mundurku). Ma piekny tren, ktory po podpieciu tworzy calosc z suknia. Suknia jest lekka, wyszywana krysztalkami. kolor sniezna biel. jestem pierwsza wlascicielka. suknia odebrana z salonu cymbelline w sierpniu. zapraszam

Gość hanabarberraa
ale tandeta!!!! współczuję małżonkowi

Gość jak dla mnie nie
bardzo ladna suknia. a ludzie z zawisci pisza rozne rzeczy :O

Gość ladybird.nl
nie kazdemu musi sie podobac. mnie np. mdli na widok bezy i rybki a wiekszosc dziewczyn uwielbia taki styl . kazdy ma swoja wizje wymarzonej sukni. niestety zdjecie nie oddaje w zaden sposob jej piekna. Jest to bardzo klasyczny model i naprawde elegancki. zainteresowanym moge wyslac zdjecia na maila.

Gość pinki54
Mnie się bardzo podoba. Skąd jesteś i ile chcesz za nią?

Gość ladybird.nl
jestem z kielc, mysle, ze jakies 1500 zl. dodaje oczywiscie halke i jesli chcesz buty. sa idealnie dobrane do sukni, obcas 8 cm. welonu, choc jest piekny, nie dodam bo podobno przynosi pecha przyszlej Pannie Mlodej i osobie oddajacej. nie wiem ile w tym prawdy, ale..

Gość pinki54
Na zdjęciu wygląda b. ładnie, w rzeczywistości jest pewnie jeszcze ładniejsza. Pewnie gdybym mieszkała bliżej Kielc i miała trochę bliżej do ślubu to bym się skusiła. Na pewno kogoś znajdziesz, ob sukienka ładna...

Gość ladybird.nl
w rzeczywistosci przepieknie mieni sie w swietle, nadaje gibkosci figurze. jest sliczna. to byla pierwsza suknia jaka zobaczylam, i przymierzylam. nie szukalam juz dalej. wzielam od reki.

Gość Ragazza allegra.
Przepiekna syknia... gdybym wychodzila za maz napewno bym kupila:) sliczna:))

Gość chyba oszalałaś
że chcesz ją sprzedać za 1500 zł! Kto ci to kupi jak teraz można za 2000 kupić piękną NOWA suknię, równie ładną i delikatną...trzeba tylko poczekać na odpowiedni sezon, poszukać tu i ówdzie. Za 500 to może i sprzedasz ale nie za 1500!

Gość mozna kupic
suknie za 1500 i za 2000 nowa, ale jest to typowa beza niestety albo z kiepskiej jakosci materialu. zalezy co kto lubi! nie podoba sie nie komentuj! nikt nie prosi o opinie dotyczace wygladu czy ceny.

Gość chyba oszalałaś
bez przesady. To znaczy że tylko te, które wydadzą na suknię ponad 3 tys wyglądają ładnie tak? Otóż wyprowadzę cię z błędu: SUknię dla siebie kupiłam za 1900 (jej cena przed obniżką była o ile dobrze pamiętam 2600) z satyny i na pewno nie bezę jak to nazywasz. Wręcz przeciwnie, prostą skromną nad wyraz. A dlatego tak tanio bo wiedziałam kiedy dokonać zakupu...a było to po sezonie więc nie kracz. Aha i nie irytuj się tak bo nigdzie nie napisałam że ta suknia jest brzydka. Jest bardzo ładna ale wątpię na te czasy, że ktoś za nią tyle da bo w ogóle teraz ciężko upchnąć jakąkolwiek suknię nawet za mniejszą cenę ze względu na super wybór w sklepach i wiele opłacalnych obniżek nawet w dobrych salonach.

Gość ladybird.nl
nic sie nie dzieje. nie mam parcia by ja upchnac. jesli ktos zechce ja kupic bedzie mi milo i tyle. jest wyprana, wisi sobie spokojnie w szafie, nie zawadza mi... gdybym chciala tania suknie to pewnie czekalabym na obnizki, jednak chcialam te wlasnie a nie mialam pewnosci czy dostane ja taniej. suknia jest naprawde fajna i z czystym sumieniem ja polecam! ot co! pozdrawiam