Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca_ona

wkurza mnie malomiasteczkowosc....

Polecane posty

Gość A co może nie jesteś
To obstawiałam na drugim miejscu.

Gość Umbrellaaaaa
ale pytająca ja wiem co to jest pub, klub, kino, teatr, galeria handlowa itp. POWAŻNIE. Teraz mieszkam w duzym miescie i jest fajnie. ale nie zamierzam odcinac sie od moich korzeni, od miejsca w którym sie wychowałam...KONIEC

a ja też jestem z malego miasteczka no i co? do teatru jeżdżę czesto, bo l ubię i daleko nie mam do kina nie, bo kino jest dla mnie bez sensu na imprezie w remizie nigdy nie byłam, ale na innych tak wcale mi nie podpasowały. i nie przypominam sobie, żebym komus obciągala w krzakach;/ aa autorka zapomniała zauważyc, że może na wsi są prości ludzie, gł rolnicy, ale to przynajmniej pracowici, normalni ludzie. a w dużych miastach gdzie nie atrzeć, leży jakiś zalany wieśniak i naćpanae, pijane lachony;O co myslą, że jak sa z miasta to sa guru

"a w dużych miastach gdzie nie atrzeć, leży jakiś zalany wieśniak i naćpanae, pijane lachony;O " to wlasnie ci co przyjechali ze wsi do nas..

Gość sesenia
jaki musi byc stan umysłu infantylny ,żeby dorosła osoba takie pytania zadawała :O Trudno uwierzyć.

mowcie co chcecie ale jak ja widze te rzesze studentow ze wsi w moim miescie to zalosc czlowieka ujmuje .............. nie chce generalizowac, ale wies z jaka mi dane bylo sie spotkac (na wakacjach, albo jak tu przyjechala..) to jedno wielkie nieporozumienie. przykro mi ze w wiekszosci jestescie ze wsi i nie wiecie/nie rozumiecie o czym mowie.

tak tak oczywiście za 3 lata będziesz dorosła a tymczasem do nauki bo znowu \"wiochmen\" z twojej klasy będzie od Ciebie lepszy :) nie wierze że jesteś dorosła:p mój młodszy brat kiedyś jak był mały mówił wiochmen hehehe

no i się guru znalazła. ludzie ze wsi może i są prosći 9nie wszyscy), ale nie są narcyzami , tj niektórzy z wielkich miast. same ,,gwiazdy'' przykład: autorka;)

oświeć mnie co to znaczy że wieś do ciebie przyjechała? budzisz się rano patrzysz przez okno a tam rolnik gnój rozrzuca czy jak?

cukierasekk nie, to znaczy ze rok akademicki sie zaczal i w moim Krakowie znow duzo studentow ze wsi... tak sie tu mowi "wies przyjechala"

Gość Umbrellaaaaa
wyjechałam, ale sie nie odcinam od korzeni. tam sa moi rodzice i wiekszośc rodziny. Mieszkając na wsi tez miałam dostep do wszystkiego co chciałam, no moze troche trudniejszy niz teraz, ale na pewno nie moge powiedziec, ze u mnie to same "wsiuchy czy wiesniaki" mieszkają, no chyba że jestem jednym z takich. Uważam sie że "wiesniak" wcale nie musi pochodzic ze wsi, a wręcz przeciwnie. Dlatego Ty mi nie pasujesz swoimi wywodami. Tak naprawdę dziewczyno, nie wiersz nic o wsi i ludziach tam mieszkających. Znasz tylko stereotypy, albo obracasz sie w wsakiej grupie ludzi...

Gość sesenia
zlituj się stan umysłu pokazałaś ,daruj datę urodzenia

szkoda słów na takich ludzi. ja tam dumna jestem, bo wiem jak krowę wydoić, czy na polu pozapierdzielać. wychowałam się w tej części miasteczka, gdzie są głównie rolnicy, choć moi rodzice nimi nie są.

Gość ta z parteru
chytre ludzie ze wsi są

ja tam nic nie muszę podobijać, ani udowadniać. widac, toie na tym zależy. Uważam sie że "wiesniak" wcale nie musi pochodzic ze wsi, a wręcz przeciwnie. Dlatego Ty mi nie pasujesz swoimi wywodami. Tak naprawdę dziewczyno, nie wiersz nic o wsi i ludziach tam mieszkających. Znasz tylko stereotypy, albo obracasz sie w wsakiej grupie ludzi... RACJA.

Gość autorko watku ...
tobie wystaje sloma z butow jak cholera. Jestes skonczona kretynka.

autorka właśnie pokazała swój jakże niski poziom. żal takich ludzi, którzy myślą, że są lepsi, a nie są. my przyajmniej mamy z dzieciństwa jakieś porządne doświadczenia, a nie tylko łażenie po deptakach i zaglądanie do szyb, albo dyskoteki.