Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelinka93

Miłość

Polecane posty

Mam pytanko ....mam 15 lat i mam chłopaka starszego ode mnie o 2 lata jesteśmy juz rok ze sobą (jupi) jestem z nim bardzo szczęśliwa... :) wiem, że on mnie bardzo kocha

Gość o looooooooooool
jestem z nim bardzo szczęśliwa JUPI :D:classic_cool:

Ciocia mojego chłopaka miała tyle samo lat co ja gdy się spotykała z obecnym mężem i właśnie to mnie motywuje ... Ps. on jest naprawde superrrrr :)

Gość jill oxton
"on jest naprawde superrrrr " - naprawdę? ojejejujuju:classic_cool: zaraz posikamy się w majtki z wrażenia że on jest superrrrrr:O

Gość bmv7
taaaa ble ble ble do dwudziestki kochana jeszcze o trzech bedziesz mowila ze sa kochani...ale zycze ci abyscie byli ze soba jak najdłuzej....

generalnie się nie zdarza by "szczeniacka" miłość przetrwała, ale jak się wam skończy to raczej nie będziecie załowali, bo się po prostu wypali. Pójdziecie do lo - masa ludzi nowych, pojdziecie na studia - masa ludzi. wiele zwiazkow nie przechodzi takiej proby. Na szczescie :)

Gość bmv7
a wiesz co jest najwazniejsze w twoim wieku ...abys zajeła sie nauka Ewelinko 15 letnia...

Gość bmv7
tez kiedys mialam 15 lat i bylam powiedzmy zakochana trwało to trzy lata ale nasze kłotnie i godzenia jednym słowem hustawka emocjonalna doprowadziła do powaznych problemow w szkole...

Gość bmv7
w tym wieku raczej kłoci sie o pierdoly...pogadamy za kilka lat...nie bede burzyla ci wizji wspaniałego kolorowego swiata...cieszcie sie soba i zycze jak najwiecej romantycznych uniesien