Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karka 17

mój nauczyciel się trochę dziwnie zachowuje

Polecane posty

Gość karka 17

byliśmy na takim trzydniowym wyjeździe klasowym, ostatniego dnia miał być konkurs na którym prezentowaliśmy swoje umiejętności wokalno - taneczne. praktycznie od początku roku przygotowywaliśmy się z klasą do tego występu i wygraliśmy :D parę osób w mojej klasie pięknie tańczy i śpiewa (nie chwaląc się też ja :D byłam już na kilku konkursach). I po tym konkursie, wieczorem ostatniego dnia urządziliśmy imprezę. Było świetnie, bawiliśmy się kulturalnie, i widzieli to nauczyciele, też trochę się wygłupiali, ale widziałam, że jeden profesor ma kwaśną minę. Rano, przed wyjazdem do domu, podszedł do mnie i powiedział, że źle się wczoraj zachowywałam i że musi mnie ukarać, bo to było nie dopuszczalne! I nie mogłam w autobusie siedzieć z koleżankami i kolegami, tylko na przodzie i jeszcze powiedział, że jeszcze mi wyznaczy karę po przyjeździe! Ale mówię wam, ja nic złego nie robiłam! Za co on mnie ukarał? I to nie dało mu się przetłumaczyć! I starałam się, ćwiczyłam, wygraliśmy i co? I nie mogłam nawet się z koleżankami pośmiać w drodze powrotnej! Kurwa, no! No i jeszcze zostałam ukarana!

Gość karka 17
o sorry, pomyliłam z ogólnym.. :o

Gość OJEJOJEJOJEJOJEJ
OJEJ, to straszne

Gość xgvsdfg
najeb mu garści ;]

Gość chlejąca.
bez kitu jakiś posraniec....