Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupka miła

Sposób na faceta

Polecane posty

Gość pupka miła

Wiele rozczarowań skłoniło mnie do tego ,że mam dziś inny sposób by uszczęśliwić samą siebie. Pozbywszy sie złudzeń co do ich rycerskości ,czułości i wierności zaczęłam realizowac swój podły choć miły w skutkach dla mnie plan. Zainwestowałam w wygląd i wykorzystuje to na każdym poznanym facecie ,potem uśmiech ,pare komplementów w stylu :przy Tobie jak przy nikim innym ......owocuje. Oni kochają kłamstwa i za nie szczodrze płacą ! niech żyje bal!!! polecam ten mój sposób wszystkim wykorzystanym kobietom.

Gość Posuwacz
Świnia, wamp :D

fajnie, ale co jak spotkasz fajnego faceta z ktorym bedziesz chciala byc? a on dowie sie od innych to i tamto? mlodosc i piekno nie trwa wiecznie, a za miloscia kazdy z czasem zatęskni. napewno warto? nie jest to nudne? Bo to sa pozniej juz schematy, powielasz je i powielasz. kazdy robi to co lubi, ja jednak wybieram prawdziwe uczucie. kiedys przez krotki okres zycia robilam podobnie.. az poznalam mojego obecnego pana. i co? ciezko bylo go przekonac ze jestem zdolna do milosci, ze nie jestem lodową krową.

Gość pupka miła
ni prosty......ale obiektem marzeń ,westchnień etc..... To duże wyzwanie .Musze wczuć się w osobowośc partnera ,żeby nim ...pomanipulować ,nieraz jest to przyswajanie całkiej obcej mi wiedzy ale podono cel uświęca środki :)

Gość pupka miła
Wychodze z założenia ,ze pies najwierniejszy i kocha prawdziwie

BRAWO droga autorku topicu:)zemsta jest słodka:),a domniemywam że kiedyś ktoś bardzo Cię skrzywdził:(wiec tym bardziej,masz słuszność w tym co robisz:P...Za krzywde należy się krzywda,amen:)

Hmm manipuilacja facetami nie jest wcale taka trudna, bo - tutaj obrazi się męska część - jest kilka schematów i wg nich się działa. Jasne, są wyjatki i to właśnie w nich prawdziwe kobiety się zakochują :) Ale czy ja wiem czy taka zemsta jest rzeczywiscie dobra? ja zrobiłam błąd bo wszystko powiedzialam mojemu obecnemu, jak "zemsta" wyglądała w moim przypadku. A żeby było zabawniej na początku nie chciałam z moim obecnym być, miała to być przyjaźń, więc szczegółów nie skąpiłam. Później tak wyszło że się zeszliśmy i przez pierwsze miesiące on miał problem z zaakceptowaniem mojej "przeszłości".