Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orchi_dea

co zrobić kiedy na ulicy

Polecane posty

Gość orchi_dea

spotykasz kogoś, kogo nieznasz, przypadkiem spotykają się Wasze oczy i czujesz że to coś więcej, aniżeli zwykłe spojrzenie? własnie dziś uciekłam przed tym

Gość też tak miałam
ale stchórzyłam:O czułam jakbym go znała bardzo dobrze i zawsze był mi bliski. dziwne uczucie....

Gość ytruihfc nc
naogladalyscie sie za duzo telenowel :P ze mna bylo tak ze spotkalam pare razy super przystojniaczka, raz siedze w autobusie i nagle choc nikt nie przechodzil kolo mnie czuje jakis taki super meski zapach, taki nie potu :P tylko taki no nie umiem okreslic, ogladam sie a za oknem kilknascie metrow ode mnie on :P to dopiero schizy hehe

Gość jeszcze jedna
a miałyście kiedyś tak że Wy się obejrzałyście za facetem a on za Wami? raz czy dwa razy w życiu zdarzyło mi się odwrócić za facetem:)

Gość ytruihfc nc
to fakt, chyba wiekszosc ludzi dosiwadcza czegos takiego i nic z tym nie robi, ja tak samo zrobilam

ja spostrzegłam mojego teraźniejszego faceta na imprezie:P zobaczyłam go i poczułam coś nieopisanego. a teraz jestem z nim w szcęśliwym związku;) pierwsze wrażenie bywa ważne a kobieta intuicja działa;)

Gość ytruihfc nc
jaki ksiaze z bajki?? :o to wlasnie feromony, jak facet jest dla nas atrakcyjny i zwraca uwage to nie znaczy ze to ksiaze z bajki, moze okazac sie prostakiem i chamem, moze nic nie wyjscale jest cos co zwrocilo uwage i to juz plus, a nie gdy spotykasz sie z kims kogo traktujesz jak brata... :O