Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieporada

informatycy,lub inni,pomocy!kopmutery!!

Polecane posty

Gość nieporada

podlaczylam kabel do kompa i co dalje? mam spisany nr IP jakas strone http ale sie nie chce otworzyc no i nie wiem jak to zrobic, czy zmieniac ustawienia w panelu sterowania czy jak. gdzie ten IP wpisac???? heeeeeeeeeeeeeeelp!!!!

Gość nieporada
no pomóżcie bardzo prosze :) bardzo bardzo

Gość nieporada
no IP wpisac. tylko jak i gdzie?

Gość nieporada
i wszystko jaSNE

Gość nieporada
a to ma na celu zeby miec neta na przyklad nie uwazacie? teraz korzystan z komputera kolezanki z pokoju sasiedniego ale tez bardzo chcialabym miec internet, gdzy jest mi on wrecz niezbedny. nie znam sie na tym gównie, ale prosze o pomoc koogos kompetentnego a nie złośliwców

Gość tak tak wlaśnie jest
przeciez jak wgrywasz system to on sam Ci P wyszukuje:O

Gość nieporada
chodzi o to ze ja wogole nie jestem w temacie i wiem tylko ze trzeba wpisac gdzies ten IP zeby net dzialal? no wiec kabel podlaczylam i teraz chce wiedzic co robic dalje zeby net ruszyl

Gość a jaki kabel podłączyłas
od żelazka? nawet nie wiadomo co to za net :-O

Gość Casper
start/panel sterowania/połączenia sieciowe/połączenie lokalne ?? klik prawym klawiszem myszy / wybierasz wlasciwosci / protokół internetowy zaznaczasz i klikasz ponizej na własciwosci o to chodzi ?? :)

Gość polibuda
Casper pomozesz mi ? równiez dotyczy to infy, a konklretnie konstrukcji algorytmu?:)algorytm konstruowania pliku różnych ciągów stopni grafów G=G(n,k) będących sc-grafami. Wyznaczenie częśtotliwości wystąpień różnych ciągów stopni w zależności od liczby wierzchołków n i od rozmiaru próby rep. pomiar rzędu średniej złożoności obliczeniowej. prosze o pomoc kogos zorientowanego wtemaci. nie było mnie na uczelni a na jutro mam to zrobic, ten szkic prosze o pomoc:*

o pierwsze to nie sprecyzowałaś pytania. A z adresem ip można tyle rzeczy zrobic :/ a mysmy mogly pomyslec ze chcesz sprawdzic w cmd skad jest jakis adres ip, tak na przyklad :/ wejdz w panel sterowania. połączenia sieciowe i internetowe. i sobie skonfiguruj :/

Gość Casper
Do polibudy http://www.man.poznan.pl/~balinska/paisd/zadania.html Zerknij tu , moze sie przyda Ja osobiscie nie mam pojecia jak to sie je , pozdro :)

Gość polibuda
ahh tam sa tylko zadania bez wytłumaczenia:(

Gość nieporada
Casper: gosciu jestes wielki :D