Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_taka_sobie

To juz 5 miesiecy..

Polecane posty

Gość pani_taka_sobie

To byl pierwszy chlopak z ktorym sie przesapalam, ktorego kochalam na prawde. Obiecywal, ze jestem jedyna i ze bedziemy zawsze razem. A 5 miesiecy temu powiedzial ze nie jest na razie jeszcze zainteresowany stalym zwiazkiem i ze musi to przemyslec.. Nie wiem jak wy to odbieracie ale chyba cos we mnie nie tak. Codziennie placze od 5 miesiecy, nie umiem zkaochac sie w nikim innym, codziennie patrze na jego zdjecia. Utrzymujemy nadal kontakt czasami piszemy smsy. 5 miesiecy mam depresje nic mi sie nie chce. oczy mi popuchly. Co robic? Jak moge sobie pomoc?

Gość dlatego przodkowie
wymyslili małżeństwo i to że seks dopiero po ślubie chciałaś być nowoczesna to masz :-O

Gość pani_taka_sobie
a no widzisz :P

Gość tynx
co za bzdura, bez urazy, zostawiłby ją i ze ślubem, albo znalałłby sobie kochanki

Gość pani_taka_sobie
No pewnie ze i tak.. Heh roztsanie rozstaniem ale jak moge sobie pomoc zeby nie cierpiec tak :(

Gość tynx
pocieszę Cię - sama przechodziłam coś podobnego jakiś czas temu - sama nie wiem jakim cudem wreszcie wróciłam do życia. Myślę że gdyby nie współpraca z psychogiem i rzucenie się w wir nauki, nowyc wyzwań, nie podołałabym :) Kiedy wróciłam do siebie, poczułam się dużo pewniej i... mój eks to zauważył. Zechciał wrócić, a ja po długich jego staraniach siezgodziłam, co daje mi teraz dużi większą siłę i swobodę - jeśli Ci też się uda dojść do Ciebie zobaczysz jak silna się staniesz! :) Pozdrawiam ciepło

ocknij sie dziewczyno. zobacz, ze nie byl Ciebie wart. gdyby mu zalezalo to dawno by wrocil. wez sie za siebie, wyrzuc jego zdjecia, urwij z nim kontakt i zacznij zyc. swiat nie konczy sie na jednym facecie. szkoda zycia na takie pierdoly. jak bedziesz dalej sie tak gnebic to mozesz nie zauwazyc prawdziwej milosci :O