Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudokaratynka

czy mamie wypada miec kolczyk w brodzie?

Polecane posty

Gość pseudokaratynka

mam 27 lat jestem mama 1,5 rocznej zuzi, czuje sie stara nijaka.. mam ochote zrobic cos innego i wpadlam na pomysl ze "walne" sobie kolczyk miedzy brodą a dolna warga.. taki malenki czy przystoi to mamie? kobiecie w moim wieku? czy takie odchyly sa zarezerwowane dla nastolatkow?

Gość hejkaka
mam 24 lat , półtorarocznego syna i kolczyk w brodzie :D

Dziewczyno, przeciez Ty jestes młodziutka a piszesz jakbys czuła się jak Pani w srednim wieku. Oczywiście że wypada miec kolczyk - w kazdym wieku. Jesli tylko Tobie samej będzie się to podobało i jesli to pasuje do Twojej urody. Nie kazdemu we wszystkim ładnie. Piszesz że kolczyk ma być malutki, więc raczej nie powinno to nikogo razić. A w razie czego to chyba bedziesz mogła go po prostu wyjąć.

Gość a moze by tak
tatuaż? ja mam 25 lat, a tatuaże mnie kręcą - chce sobie zrobic :) a moj syn ma 2 i pół roku ;)

Ja tez mam 27 lat kolczyk w brodzie i w jezyku i nie przeszkadza mi to w byciu mamą:) a Tata Niny ma w brwi i tez mu to nie przeszkadza w byciu tata :)

Gość miaaa...23
Jestem tego samego zdania co poprzedniczki :) Ja mam 1,5-roczną córeczkę i dwa tatuaże. Miałam też kolczyk w języku, ale podczas porodu go wyciągnęłam a potem z tych emocji zapomniałam włożyć i niestety dziurka zarosła. No ale trudno :) Teraz planuję powiększyć moje tatuaże, bo wydają mi się takie małe ;) Aha...tata mojej córeczki ma wielki tatuaż na ramieniu i na tym nie zamierza kończyć :)

Gość tu nie chodzi o wiek
bo jesteś młodą osobą, ale o to, że dla mnie np jest to brzydkie, ale jednemu się podoba to, innemu tamto, trzeciemu jeszcze coś innego :p