Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nerwus7665

okres czy ciaza? HELPPP !!!!!!

Polecane posty

slyszalam ze mozna sie dowiedziec ze nagle jest sie np w 4mcu ciazy a okres jest normalnie. akurat teraz mam okres i po normalnym brzuchu mam teraz jakis napompowany juz mam fobie ze to ciąza to jak to w koncu jest?

Gość matko z corkoooooo
wyluzuj kobieto juz z tymi tematami!!!!! podejrzewasz ciaze to zrob se test....albo idz do lekarza a nie zasmiecasz forum :O

Gość wyluzuj bo ześwirujesz
to mało prawdopodobne, że jesteś w ciązy! ale skoro spędza ci to sen z powiek, to tup test i po kłopocie

Gość 1234567890la
Byłam w ciąży przez 3 miesiące. Przez prawie trzy miesiące nie miałam okresu. Jak zaczęło się krwawienie - poszłam do gin i dowiedziałam się, że mojego oczekiwanego dziecka - nie ma. Też słyszałam, że mogą występować krwawienia podczas ciąży i nawet podobno być niegroźne, ale w to nie wierzę, bo u mnie było inaczej. Najpierw w oczekiwanym momencie (ciąża była jak najbardziej oczekiwana) nastąpił oczekiwany brak miesiączki, później, jak już było krwawienie - to niestety. Porada: nie stresuj się kochana! Jeżeli to nie-ciąża - to nie ma się czym stresować. Jeżeli to ciąża - to nie powinnaś się stresować. Trzeciej możliwości nie ma:-) Tylko spokój może nas uratować!-)