Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

clawka

wejdź a może...

Polecane posty

mogę Ci się odwdzięczyć :) strasznie proszę o zagłosowanie na mojego chrześniaka, można głosować do dzisiaj do północy. ma szansę być w pierwszej 30-stce :) wystarczy kliknąć i zagłosować (żadnych zbędnych rejestracji): http://tinyurl.com/tt22tt z góry serdecznie dziękuję :) a jeśli ktoś chce mogę w zamian wysłać po 2-3 ebooki każdemu. to tytuły: Bytof Adam - Sztuka świadomego snu Carter-Scott Cherie - Jeśli miłość jest grą Collins Andy - Mowa Ciała - Co znaczą nasze gesty Argov Sherry - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy Goleman Daniel - Inteligencja Emocjonalna Lange Adam - Tajemnice uwodzenia Łabuz Piotr, Urbański Marcin - Mistrz Manipulacji Poradnik dla leni Zimbardo Philip - Nieśmiałość Żądło Leszek, Augustynowicz Beata - Związki Miłości na Ścieżce Samoreralizacji Seksualny klucz do kobiecych emocji. Kurs uwodzenia kobiety. NLS Pia Melody - Toksyczna Milosc Gray John - 01 - Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus Gaarder Jostein - Świat Zofii Colin Tipping - Radykalne wybaczanie Robbins Anthony - Obudź w sobie Olbrzyma Andrzej Brodziak - Alchemia twoich marzeń Cebulski Kamil - Efekt motyla Christine Ingham - Automotywacja na 101 sposobow Coelho Paulo - 11 minut (i inne książki) J.Woititz - Lęk przed bliskoscią Jóźwiak Andrzej - Continuum. Jak zachowują się zakochani Wojciszke Bogdan - Psychologia miłości Cialdini Robert - Wywieranie wpływu na ludzi Adler Harry - Umiejętność realizowania marzeń Jak_powiedziec_NIE_chlopakowi Moralnosc,_a_seks_i_kobieta Nevill Drury - Psychologia Transpersonalna Allen Robert - Poznaj swoją osobowość Augsburger David - Sztuka przebaczania Ayres Toraya - Jak radzić sobie z lękiem Jak rozstawać się z papierosami. Jak rzucuć palenie! Bez ściemy! Laurens Stephanie - Jak usidlić kawalera Sarwa Andrzej J. - Historie dziwne straszliwe i przerażające sekret Tombak Michał - Jak żyć długo i zdrowo

mam nadzieje ze poszlo:D a moge w zamian dlaczego faceci kochaja zalzy i hostorie dziwne straszne i przerazajaca? plis":D

Gość ja poproszę
Argov Sherry - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy na maila madzia862@poczta.fm to oddam głos na malucha :)

Gość cyrkonia_25
też oddałam głos:) powodzenia życzę maluszkowi:) a i faktycznie ładny człowieczek:)

jeśli pod tym czerwonym przyciskiem było "ocenę zapisano" to poszło :) może ebooka? ;) jejku on jest teraz na 32 miejscu a 30 pierwszych to laureaci :) chociażby niech dobije do 400 do północy, naprawdę mały na to zasługuje!!

Gość HolaOla........
oddalam:) a poprosze - Jak rozstawać się z papierosami. Jak rzucuć palenie! Bez ściemy! lady101@wp.pl

Gość fgrh
ja poprosze mezczyzni sa z marsa a kobiety z wenus ,oraz poradnik dla leni na adres : katja242@gazeta.pl

tez dalem A miała bys moze "Terapia prowokatywna"Frank Farrelly

Gość cyrkonia_25
Sarwa Andrzej J. - Historie dziwne straszliwe i przerażające i dlaczego kochaja zołzy

Gość ja poproszę
też zagłosowałam i dalej poproszę na wyżej podanego maila Argov Sherry - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy

Gość fgrh
ojej ja tez poprosze dlaczego mezczyzni kochaja zolzy z gory dziekuje ps: rozesle linka po znajomyh ;)

Gość połowka
kliknęłam, bo rzeczywiście jest uroczy :)

i ja też zagłosowałam na twojego chrześniaka :) a teraz dzieciaczki oglądam hehehe, może jakiś instynkt macierzyński się we mnie obudzi

Gość maria24
kliknełam:)Sliczna dzidzia🌼

NA RAZIE POSZŁO DO: BAMBOOSZEK HOLAOLA ODRZUCONA PRINCESSKA maila o nazwie madzia mi zwróciło - może jest błędny??? napisz poprawny :) WYSYŁAM DALEJ PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ :)

POSZŁO DO: FGRH SUA - nie mam terapii prowokatywnej CYRKONIA25 - PODAŁAŚ MI CHYBA ZŁY MAIL BO MI ZWRÓCIŁO!!!

arwa Andrzej J. - Historie dziwne straszliwe i przerażające sekret Cebulski Kamil - Efekt motyla martyska873u8@interia.pl zagłosowane:)