Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

clawka

wejdź a może...

Polecane posty

słuchajcie... wiem ze to głupie ze przez palcowke nie zajdzie sie w ciaze ;] ale moj chlopak dostał wytrysku wytarł reka swojego poźniej swoja reke o kosuzlke i poxniej mi znow wlozył palce... nie wiecie czy mozna tak zajsc w ciaze? mi sie wydaje ze to nierealne ale jak wy sadzicie? głupie pytanie ale zastanawia mnie to.. i wbijam sobie do glowy ze moge miec dziecko ... ;/;/;/ on trzymał lewa reka swojego ;]] a prawa mial we mnie xD poźniej wytarł ta lewa reka swojego i prawa włozył pod koszulke i wytarł a potem prawa reka sprawdził czy koszulka jest mokra no i wytarł reke o spodnie i wtedy włozył palce

Gość madziattttttttt
zagłosowałam,śliczny chlopczyk :) prosze o sztuke świadomego snu jeśli mozna marzena.trzcinska@neostrada.pl

Gość lkamak
zagłosowałam :) poprosze Augsburger David - Sztuka przebaczania oraz Tombak Michał - Jak żyć długo i zdrowo na email enqore@interia.pl

słuchajcie... wiem ze to głupie ze przez palcowke nie zajdzie sie w ciaze ;] ale moj chlopak dostał wytrysku wytarł reka swojego poźniej swoja reke o kosuzlke i poxniej mi znow wlozył palce... nie wiecie czy mozna tak zajsc w ciaze? mi sie wydaje ze to nierealne ale jak wy sadzicie? głupie pytanie ale zastanawia mnie to.. i wbijam sobie do glowy ze moge miec dziecko ... ;/;/;/ on trzymał lewa reka swojego ;]] a prawa mial we mnie xD poźniej wytarł ta lewa reka swojego i prawa włozył pod koszulke i wytarł a potem prawa reka sprawdził czy koszulka jest mokra no i wytarł reke o spodnie i wtedy włozył palce odpiszcie !!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja poprosze
madzia862@wp.pl a jak nie pójdzie to zielonaa@poczta.fm :) głosik oddałam chyba nawet 2 razy z 2 przeglądarek

Gość ja poprosze
przypominam książkę ta dlaczego faceci lubią zołzy.

Gość kukukuka
zagłosowałam! fajnie, że z gdańska, mój ziom :) poproszę Łabuz Piotr, Urbański Marcin - Mistrz Manipulacji matko_tuska@wp.pl dzięki

książki wysłane do: KUKUKA JA PROSZĘ głosować można jednak jeszcze przez 24 godziny, czyli do godziny 23:59 15 października :) serdecznie dziękuję za dotychczasowe głosy i proszę o kolejne :) oczywiście ebooki czekają. mały wskoczył z 31 na 26 miejsce, czyli już jest w pierwszej 30-stce, hurra!!! :D aczkolwiek lepiej umocnić pozycję, bo pewnie na inne maluchy też w ostatnią dobę głosują ;)

Gość głupia koza
NIKT MNIE NIE PRZEKUPI ........ JESTEM WOLNA

Gość anka baranka 2 kije
Witam oddałam 2 głosy z 2 róznych komputerów bo jestem w pracy :classic_cool: czy moge prosić o 3 eboki w zamian??:) Argov Sherry - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy Sarwa Andrzej J. - Historie dziwne straszliwe i przerażające i Goleman Daniel - Inteligencja Emocjonalna na alesniak6@o2.pl?? i mam małe pytanko zaraz przyjdzie reszta dziewczyn ode mnie z biura- wszystkie oddamy głos- wyślesz mi jeszcze jakies ksiązki??:) pozdrawiam

anka baranka - właśnie wysyłam Ci książki, za 2-3 minuty możesz sprawdzić pocztę :) pewnie, wyślę więcej tylko powiedz jakie chcesz :) i liczę, że koleżanki klikną ;)

Gość anka baranka 2 kije
zaraz jak tylko przyjdą to je zwerbuje:) dzieki serdeczne będę pisac jak tylko oddamy głos:)

Gość anka baranka 2 kije
jestem z powrotem:) jedna dziewczyn ajuz oddala glos zaraz dodamy nastepny - czy moge prosic jeszcze o Gray John - 01 - Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus Christine Ingham - Automotywacja na 101 sposobow na ten sam adres?? pozdrawiam serdecznie:)

Gość poszło - bardzo proszę
poradnik dla leni agapil21@wp.pl

Gość mikando
oddalam ......glosik na tego kawalera Argov Sherry - Dlaczego mężczyźni kochają zołzy Wojciszke Bogdan - Psychologia miłości Jak rozstawać się z papierosami. Jak rzucuć palenie! Bez ściemy! Sarwa Andrzej J. - Historie dziwne straszliwe i przerażające

Gość mikando
marlencia1@interia.eu

Gość arashaha
dziekuje za ksiazeczki w koncu mam co czytac :)

głos oddany :) można jeszcze prosić o e-booki? ;) Augsburger David - Sztuka przebaczania Sarwa Andrzej J. - Historie dziwne straszliwe i przerażające Tombak Michał - Jak żyć długo i zdrowo z góry dzięki :) flowersss8@wp.pl

zagłosowałam:) poproszę o: 1) Colin Tipping - Radykalne wybaczanie, 2) Cebulski Kamil - Efekt motyla, 3) Jak rozstawać się z papierosami. Jak rzucić palenie! Bez ściemy! - marrt5@interia.pl