Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinka512

poznan gdzie rodzic????

Polecane posty

Lutycka albo Raszei . Ja rodziłam na lutyckiej miałam b.dobra opieke .uwaga tylko na zastepce ordynatora porodówki to kawał s...k..u..r..w....... jednak wie co robi to dobry lekarz

Gość tylko nie Polna
to, że masz lekarza prowadzącego(tzn. chodzisz regularnie na wizyty prywatne) na oddziale na Polnej nie oznacza, że bedzie przy tobie w czasie porodu-tam jest oddzielny oddział porodowy i nawet jak sie umówisz z lekarzem na obecność to już jest inna sprawa i trzeba dodatkowo z kasy wyskoczyć. Acha, jak nie jesteś pacjentka ordynatora i nawet już cię przyjmą, bo jesteś np. do obserwacji po terminie porodu, albo do cesarki to czasami możesz zostać "wyproszona" do domu (cytuję "i niech pani wróci jak skurcze będą"-41tc, zakwalifikowana do cesarki)

A ja bylam na polnej i było rewelacyjnie. Super opieka. Majbardziej podobało mi sie ze pół dnia położna była w naszym pokoju i zajmowąła się dziećmi, kąpała je , przewijała. Super. I lekarze bardzo konkretni, spacjaliści jak nigdzi indziej.

Gość tylko nie Polna
jak zapłacisz to rzeczywiście są mili. Personel zresztą też-na wejściu miałam pytanie czyją jestem pacjentką -jak już podałam nazwisko-"kod dostępu" to rzeczywiście nie mogłam narzekać.