Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sometimes I scared Of you

Kochane! Co to Jest???? Bo chyba Nie ZAZDROŚĆ!!!!????

Polecane posty

Przesłałam swojemu mężczyznie swoją fotkę,bardzo ładną,Nie tam jakies nagości,negliże,nie nie.Samej mojej twarzy. Bardzo ją komplementował!Cieszył się;) Pozniej dostałam od Niego smsa: "Kiedy robiłaś tą fotkę?Bo chyba nie dzisiaj...." następny sms: "Ilu cwelów już ją widziało?" No nogi mi się ugięły,aż niechcący mocno skaleczyłam się w palec,ze zdenerwowania! Odpisałam że kilka dni temu ją zrobiłam,a dopiero dzisiaj przesyłam,bo chciałam ją ładnie obrobić,tzn w jakąś ramkę itd. Dlaczego On taki jest? Co miały znaczyć te Jego smsy? Przecież ja nigdy bym nikomu nie przesłała swojej fotki!!!:( Są tylko dla Niego! Teraz nawet się nie odzywa:( Kuwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:/ nienormalny jakiś? albo pokazał jakiemus kumplowi, który mu mądrze doradził w stylu " a takie to się na fotkę wstawia" czy bóg wie co:/

Gość mila kocica 46
ja bym sie kutafonowi nie tłumaczyła.... jakby mi facet tak napisał powiedzialabym mu :"chcialam ci zrobic przyjemnosc, nie doceniles, uraziles mnie, dziekuje za komplement i pozdrawiam: szanuj sie kobieto!!!!

Zabolało mnie to tak bardzo:(

Gość nawet nie odzywaj sie
do niego!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
o dziziaz... tylko mnie nie mow ze se chalopaka w internecie znalazlas ze mu zdjecia wysylas :]

Nie,nie to mój Facet. Jestem z Nim rok. Ma 30 lat:(

Gość mila kocica 46
kutafon :) taka lale tak potraktowsc,

pewnie jesteś ładna i młodsza a on dopiero na fotce to zobaczyl;) więc go wzięło. cham:/ ja byłam kiedyś ze starszym facetem i robił podobne jazdy. niedowartościowany burak:)

Tak jestem młodsza.Ale niestety nie tylko o takie rzeczy robi mi sprzeczki:(

psychiczny. nawet jakbyś w 100 miejsc na sieci wstawiła tą fotkę, to masz do tego święte prawo, bo to twoja twarz i pokazujesz ją komu masz ochotę (i komu nie chcesz bo na ulicy też się ludzie na Ciebie patrzą). jego zachowanie kojarzy mi się z jakąś zazdrością na poziomie chorej obsesji. ja bym odpisała mu na tego maila że na portalu na który ją wstawiłaś masz już 250 komentarzy :P co za buc :P

:(