Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

jaki tytul tej piosenki?

Polecane posty

piosenka z lat 60 chyba, spiewa facet, w refrenie takie uuuuuuuuu, tekstu nie pamietam, zna ktos? moglby ktos podsunac jakies pomysly chociaz?

no wiem ze to prawie nic ale wiecej nie pamietam. moze ktos chociaz kojarzy cos w tym stylu z lat 60? myslalam ze to paul anka ale sprawdzalam i on nie ma zadnej takiej piosenki

Gość napisz nam autorko
jaki rodzaj głosu ma ten piosenkarz,piosenka wolna czy szybka? Disco czy romantyczna? Dodaj coś nio!:)

piosenka raczej wolna , nie zaden rock and roll czy cos. rodzaj glosu hmm no nie umiem opisac ale wlasnie cos w stylu paula anki, i raczej romantyczna cos w slowach na poczatku bylo 'I was with you' czy cos no kurcze nie pamietam, a moze ' you were'... no nie wiem, i gdzies tam sie pojawilo slowo break heart ale to chyba nie wiele pomoze..

nie glos raczej troche inny, jesli chodzi o piosenke podaja przez ciebie to ta ktorej szukam jest troche inna, ta brzmi troche tan bardziej nowoczesnie a ta moja nie jest az tak romantyczna i wolna, jest taka bardziej zywa i wlasnie taka w stylu lat 60, cos podobnego do http://www.youtube.com/watch?v=lhgO8rZs1Fg ale nie az tak szybka, pamjietam ze kiedys mialam ta piosenke nagrana na kasecie jeszcze z piosenkami z lat 60 i byla na tej kasecie rowniez ta piosenka z linka wiec to raczej podobny gatunek

Gość dawaj dawaj wrzucaj
wrzucaj!

Gość Dominikana Tajlandia
wrzucaj - zobaczymy

wiec jest to podobne najbardziej chyba do 'cry just a little bit' shakina stevensa, podejrzewam nawet ze to moze byc on. a jesli chodzi o wrzucenie to probowalam przeniesc z karty do kompa ale jest to w pliku 'ARM' i zaden program tego nie odtwrza. sproboje jeszcze nagarac na dyktafon w kompie i wrzucic, chwilka.

Gość oranykoguta
a to nie leci tak: 'Uuuuuuuuuuuuuuuuu Oh Baby Please Don't Go' ??

Gość dawaj dawaj wrzucaj
o jezuniu choć bym chciała nic nie pomogę.Słyszę tylko jakieś trzaski

nie dominikana to nie to :( w tym fragmencie wrzuconym slychac glownie trzaski wiem ale tak w tle okolo 18 sekudny sluchac wlasnie refren troszeczke...