Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamtakiepytanie

czy jest tu jakas dziewczyna ktora pomimo

Polecane posty

Gość tak to prawda
i niektórzy lekarze starej daty nadal uważają że jak kobieta ma choroby grzybice, stany zapalne, nadżerki itp to na bank wiecznie się puszcza i zmienia bez przerwy partnerów seksualnych.... brak słów po prostu

Gość obeznana
Niestety ale mozna sie zarazic bez seksu wystarczy poszukac w necie badan i sprawdzic ze np. dziewice ktore łaczy oprocz dziewictwa jeszcze jedna rzecz mianowicie basen bardzo czesto choruja na kłyciny :P poszukajcie sobie badan na ten temat ,same sie przekonacie :)

Gość zarażona
To znaczy ze jak ma się juz tego wirusa to ta szczepionka działa czy nie??o boshe a ja jestem w trakcie zakupu tej szczepionki..Qrwa nasi lekarze sa naprawde do dupy:(nawet dobrze człowiekowi pomóc nie moga:(

Gość Mariolka jestem
O jakich wy ciagle kłycinach piszecie????nie rozumiem , prosze mnie rozjaśnić.

Gość a przez jaki czas dziala ta
szczepionka ??? jak czesto trzeba sieszczepic ???

Gość zarażona
Mariolka-wirus o którym mowa czyli hpv jest odpowiedzialny za raka szyjki macicy.jest wiele odmian tego wirusa.przy paru typach wirusa wystepuja tzw.kłyciny kończyste.wyskakuja one na sromie,koło odbytu itd.Ja np mam je tez na jajnikach.Wygląda to mniej wiecej jak opryszczka:(ale dostaje sie lekarstwo,którym sie smaruje to dziadostwo i kłyciny już schodza po 1tygodniu stosowania preparatu.A jesli zdecydujesz sie na szczepionke ona ma działanie do końca zycia,sa trzy dawki jej stosowania,przez pój roku.Cena jest miażdząca..1,500zł

Gość ta szczepionka
nie działa do konca życia, tylko przez kilka lat, zresztą tak naprawdę nie są znane jej skutki, bo jest od niedawna wychodzi na to, że nawet jak jesteś dziewicą, to zbadaj się czy nie masz hpv, bo mogłaś się zarazić przez basen albo toaletę (niekoniecznie publiczną, bo może siadałaś na sedesie u koleżanki, która jest zarażona?) o tym nikt nie pomyślał ja nie chodzę na basen i nie siadam na "obce" sedesy, nawet u najlbizszej rodziny, nawey u siebie nie siadam, gdy mam gości, dopierą jak wyjdą, myję sedes i siadam

Gość ktoś jeszcze
się wypowie?

Gość ewelinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oczywiscie ze mozna bez seksu...

Gość Jacek123456789
KOchani. ja zaraziłem się na basenie rzeżączka, więc uważajcie na higiene...

Gość bioginka00
ja złapałam kiedyś na basenie bakterię E.Coli i później miałam przez to zapalenie pęcherza - masakra jakaś. teraz już nie chodzę na ten basen i łykam zapobiegawczo Prouro z żurawiną i witaminą C, żeby uniknąć takich niespodzianek w przyszłości.