Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesorro

nigdy nie jadłam kebaba

Polecane posty

Gość sesorro

serio! jak smakuje i jak wygląda? co tam jest?

Gość Najlepszy kebab
dostaniesz na warszawskim dworcu śródmieście

Gość sesorro
nie no! jeszcze wszystko da się naprawić pod blokiem niemal ze mam budkę z kebabem :-D tylko nie wiem, cy warto?? nie jadłam też tortilli ani gyrosa

Gość sesorro
że to się mięso obraca, to wiem ale tylko warzywa i sos do tego? czy to w jakimś cieście jest?

Gość jkejwh
W ciescie albo bulce

Gość jkejwh
Mnie sie tytaja czy dodawac papryczke czili?

W kebabie moze być wszystko. Widziałem jak z Lokanty Turcy wozili mięso do baru na Al. KEN w Warszawie w bagażniku samochodu osobowego. To mięso się podgrzewa, poten stygnie i wtedy w cieple mnożą się bakterie, później znów się podgrzewa i tak w kółko. To nie jest jednolity kawał mięśa, tylko jakiś zlepek. Był o tym program na Discovery. ale muszę przyznac, że kebaby są smaczne. Dlatego sobie czasem robię w domu.

Gość erwrwrew
A te gyros to co to jest i ile kosztuje? Dobre to

Gość sesorro
a lepszy w cieście czy bułce?

Gość nie przejmuj sieee
:D ja tylko raz jadlam -tureckeigo kebaba w Madrycie :D dobre,ake ciezkie to jak cholera..te sosy

Gość modnisia00
pomawiacz mysle ze masz racje :( jak nas z kolezanka ostatnio Egipcjanin poczestowal kebabem to mi bylo przez kolejny dzien ciagle niedobrze i cos mi siedzialo na zoladku, od tego czasu nie jem kebabow...

Gość sesorro
to i ja się chyba nie skuszę :-O

Gość Karina 17
Ja też nie jadłam, i co z tego

Gdybyś wiedziała jak niektórzy chleb pieką to też byś tego nie tknęła. Wszędzie gdzie do produkcji jedzenia są potrzebni ludzie może się zdarzyć niestety jakiś niesmaczny żart lub niedopilnowanie. Nie zmienisz tego.

Taaa, będziesz przechodził przez ulicę i auto cię może pieprznąć, więc lepiej nie kusić losu i nie wychodzić z domu. Głupie myślenie. Pewnie, że lepiej nie prowokować, ale najważniejsze by nie popadać w skrajności. Ja akurat nie jem tam gdzie wiem, że są młode łebasy.

jak się szkoliłem dawno temu w Telepizzy na kierownika, to dodatki na pizze układało się na takich kratkach pod którymi były pojemniczki. Jak dodatki spadały z pizzy, to do tych pojemniczkow i później je ponownie segregowano i wykorzystywano. ale one lezały w brudzie, ze starymi kawałkami i długo w cieple. Tepojemniczki i blat były przecierane cuchnacym, gnijacym zmywakiem, którego nikt nigdy nie płukał. Od tej pory nigdy nie jem z Telepizzy :O