Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezerwatywy preventivo

prezerwatywy preventivo owocowe z rossmana

Polecane posty

Mam pytanie do osob ktore stosowaly badz stosuja je jakie maja odczucia? piszcie swoje opinie

up up no nikt nie stosowal??

Gość kajezereczka
stosuje preventivo klasyczne sensitive.....nie mam nic do zarzucenia - porownujac z innymi na rynku(durex, unimil, rosetes) Ani jedna nie pekla - zuzytych z 5 tuzinow(tych rosmanowskich):)

Gość calabria
Owocowych nie próbowaliśmy, ale Sensitive jak najbardziej nam odpowiadają. Dobra jakość, niska cena - polecam!

Gość te10as
Wcześniej używaliśmy Durex Elite. Teraz mój partner nie chce żadnych innych, tylko Preventivo. Korzystna cena to nie jedyny plus tej marki: "Wśród mieszkańców Europy Środkowej przeciętna długość penisa w erekcji wynosi 13,5 cm" – prezerwatywy z Rossmanna pasują również na dłuższe członki.

Gość Ataanvarne
Także stosujemy z partnerem Preventivo Sensitive i muszę przyznać, że wrażenie robi nie tylko cena. Są extra, nie pękają, w przeciwieństwie do Durexa, wokół którego jest dużo szumu. Polecam w 100% Preventivo.

Gość preventivo
razem z moim chłopakiem zaczynaliśmy od DUREX-ów potem przeszlismy na UNIMIL-e a teraz używamy PREVENTIVO (ale jesczce owocowych nie próbowalismy) i szczerze nie widzę większej różnicy (no oczywiście poza ceną) Jeśli chodzi o DUREX-y to mają najbardziej lateksowy zapach, całe pomieszczenie później tym jedzie, praktycznie bez zapachu są UNIMIL-e, a PREVENTIVO pośrednie. Jesteśmy bardzo zadowoleni właśnie z tych gumek i nie mamy zamiaru wracać do innych. Polecam je. Jak na tą cenę to REWELACJA! Żałuję kasy wydanej na DUREX-y.