Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OliwkowaRadość

tak mnie to wkurza ,ze szok!

Polecane posty

Gość OliwkowaRadość

co za matoły z tych facetow.. ohh zdobylem u ciebie jakiego plusa?? aaa teraz minusa?? co oni maja za teksty?? takie to wiejskie..

Gość sssjjjj
a ty masz 7 lat??? ze takie durnoty piszesz?

Gość tnt____
Może sie zniżają do twojego poziomu

Gość OliwkowaRadość
wątpie,zeby 7latka tak mowili:] moze tak mialas?:) aa co mzoe to nie wiocha?? co to w ogole za pytania.. dzien w dzien słysze " chce zdobyc u ciebie plusa" .. prowadze zeszyt uwag.;/ nauczycielka jestem

Gość Maczugowiec
Marne, wyuczone teksty ;) Ja takich nie posiadam, zawsze prowadzę rozmowę spontanicznie i korzystam z humoru sytuacyjnego, połączonego z bezczelnością i lekką arogancją :) Ja nie chcę zdobywać u kobiety jakichś 'plusików', tylko będę dla niej złośliwy :P Oczywiście nie w chamski sposób ;)

Gość OliwkowaRadość
ooo dobry jestes?! czemu złośliwy?? przeciez to ją urazi? nie pomyslales?:D

Gość Maczugowiec
No miły na pewno nie będę :) Jeśli ją urazi to jej sprawa, znaczy się nie ma dystansu do swojej osoby :P Jak kto woli, ja wolę być niegrzecznym chłopcem, który ma swoje zdanie, potrafi dziewczynę rozśmieszyć i zaintrygować swoją arogancją :D Takie już jesteście :P

Gość OliwkowaRadość
eeee nie złapałbys mnie na to:D i napisze,ze "twoj problem" :D mi to tam gancegal :)) tacy jesteści WY:)

Gość Maczugowiec
Tak mówisz, bo mnie nie znasz :P Nie jestem jakimś tam podrywaczem, ale swoje wiem i jeszcze żadn a dziewczyna nie poczuła się urażona moim zachowaniem - wręcz przeciwnie ;)

Gość OliwkowaRadość
ale widze,ze jestes zbyt pewny siebie ;) a to mnie baardzo wkurza;] ja tez potrafie byc wredna i uwierz,ze nie cackam sie z kolesiami,a mimo to dalej ich przybywa oni są tacy żałośni momentami :)

Gość OliwkowaRadość
owszem

Gość Fantastyczne
Ja będę dla ciebie arogancki a ty będziesz dla mnie wredna. Gdzie sens gdzie logika ? Taki podryw ??!! Spadajcie wszyscy na bambus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!