Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarna nigdy z mlekiem

On architekt, ona przedszkolanka- co wy na to???

Polecane posty

wiecie, moja kolezanka z podstawowoki, jak sie dowiedzialam, wyszlapol roku temu za jakiegos architekta, super bogatypodobno, a ona jest tylko przedszkolanka. w dodoatku glupia. mieszka teraz podobno w wielkiej chacie i ma to, czego tylko zapragnie. podobno rodzina tego gosci anie jest za nia, uwazaja ze to mezalians. moja kuzynka zna tego architekta prze zjakiegos kolege i podobno to super inteligentny facet,czego nie mozna powiedziec o mojej kolezance z podstawowoki-dalekiej kolezance. co wy ot ym myslicie-znacie jakies przyklady, ze z takiego malzenstwa wyszly nici? np mechanik i super pani adwokat albo lekarz i nianka. itd

Gość głupia koza
przepaść .........tylko czekac ,kto pierwszy w nią skoczy........

wlasnie ona jest tylkoladna-tego nie mozna jej odmowic, ale glupiaaaa!!!ze hoho. serio, w szkole byla prawie najtepszym tepakiem, raz prawie nie siedziala, ale sie wykaraskala jakos. pewnie, ze jestem zazdrosna, udalo jej sie jak nikomu, jak na takie uzbrojenie inteektualne to niezle i gladko jej w zyciu poszlo, peqnie ze tez bym tak chciala. ale sie pytam-czego do jasnej ciasnej moze chciec taki facet, inteligentny, czlowiek skcesu, od takiej, co tylko tylkiem umie zakrecic? no kurde...

Gość Gucio Gouuuuci
A moze jest ładniejszcza, sympatyczniejsza, fajniejsza i lepsza w łóżku od was zawistne ściery?

Gość mixxxxx
to ze ktos jest architektem nie swiadczy wcale o inteligencji. do projektowania nie jest ona szczegolnie potrzebna, bardziej wyobraznia przestrzenna.

i tak bywa. szczególnie kiedyś. moja mama jest mgr, ma studia podyplomowe, jeżdzi po eu, zna euro poslow, naprawdę światowa a mój stary to ślusarz po zawodówce. a 25lecie mieli niedawno:)

Gość Gucio Gouuuuci
Wyglada na to, ze to autorka tego topiku jest głupia i żaden porządny facet (np. ten architekt) jej nie chce. Dlatego przemawia przez nią zawiść i zazdrość. sama jest głupia, nie poszczęściło jej się, wiec zazdrości i wyzywa koleżankę. koleżankę? Na miejscu tej laski architekta nie nazwałbym kolezanką siucha który załozył ten topik. Nawet najgorszy wróg jest lepszy od niej - przynajmniej jest szczery.

Gość Gucio Gouuuuci
mixxxxx to ze ktos jest architektem nie swiadczy wcale o inteligencji. do projektowania nie jest ona szczegolnie potrzebna, bardziej wyobraznia przestrzenna. Pieprzysz :O Spróbuj ukończyć Architekture na Politechnice Warszawskiej, to wtedy pogadamy.

Gość jakas tam babka
wiesz co? wydaje mi sie, ze to ty jestes glupia, a nie ta twoja znajoma! napisalas, ze to kolezanka z podstwowki, teraz wyszla za maz, wiec skad mozesz wiedziec, ze sie nie "wyrobila" przez te kilka, kilkanascie lat? moze jest madra i sympatyczna? ponadto - co to za okreslenie, ze jest "tylko przedszkolanka"?! - chyba musiala skonczyc jakies studia, poza tym majac kontakty z dziecmi nalezy byc niezlym psychologiem, by byc dobrym pedagogiem! widze, ze bardzo lubisz ponizac ludzi :-O mysle, ze powinnas sie zastanowic nad swoja osoba!

Gość Zywiołka
ze tez cie nie wstyd o tym pisac!! co z tego ze w podstawówce jej sie nie wiodło?? ja gdybym mogła to moja podstawówke bym podpaliła tak nie znosze. ja w podstawówce byłam ciagle ponizana !! nawet nie mogłam isc do technikumk tylko wysyłanio mnie do zawodówki. dzis znam biegle 2 jezyki obce i jeden w trakcie nauki no i mam super prace. na jakim swiecie i w jakim wieku ty zyjesz? jakim cudem umkneło ci to ze teraz nawet przedszkolanka musi byc po magisterce?? tak skoncentrowałas sie na zawisci a pownnas skoncentrowac sie na naudze! aha a dokładnie to ile osób nazawło cie kretynka?? bo napewno tacy byli!! a co miał popełnic wiekszy mezalians i ozenic sie z toba??

Gość kur
no szlak mnie zara pierdolnie a co uważasz ze jak komuś w podstawówce nie szło to znaczy że do końca życia bedzie głupi?? ja w gimnazjum miałam 3 zagraożenia w I klasie a teraz skonczyłam studia ze średnią 4,70 a widziałam i znam przypadki że ktoś w szkole był naprawdę super uczniem a potem przez przypadek został brzuchatą kurą domową

Gość ponowawiacz343
a powiedz, kim TY jestes z zawodu, ze wysmiewasz sie z przedszkolanki? do gucia..zeby skonczyc studia na polibudzie, gdzie jest trudna, wcale nie trzeba bcy inteligentnym, wystarczym ze sie umie zakuwac, czyli jest sie kujonem..a kujon nie zawsze to inteligentn, to ktos kto moze bcy głupi jak but, ale wyryje na blache zeby zdac!!a inteligencja, to jest nie tylko wiedza, ale tez to jaki z niej sie w zyciu uzytek robi.. oczywiscie, jest mnostwo inteligetnych ludzi i zdolniachow na polibudzie, ale nie oszukujmy sie tutaj, ze sami tacy koncza studia:)kujony ciezką praca nadrabiaja brak inteligencji i zdolnoscia:)ja akurat znam 3 po polibudzie i sa paskudnie tempi, jak moze nieoszczone od swoch lat noze..a jakos skonczyli studia..wiec nie mow, ze tylko inteligetni koncza studia, dodam, ze tych 3 architektow, to nadete dupki, ktore w lot nie kumaja zadnego zartu, do ktorego pojecia wystarczy odrobina inteligencji

Gość zawiść ludzka nie zna granic
:O

Gość spragniony warkocza komety
Niewiem jak teraz ale na architekture ciężko było się dostać no i trzeba było poza wiezdą dobrze rysować. Kiedys to był prestiż ale teraz, chyba już nie jest to taaaki status społeczny. Pani przedszkolanka to kobieta jak każda inna wiec o co się rozchodzi. Dla mnie osoba z Maturą to już osoba wykształcona na studiach uczymy się tylko jednej dziedziny i wiemy stosunkowo mało w porównaniu do maturzysty , np z Geografii .

Gość weqfqewfewfewf
ogolniak jest dla kujonow, studia dla ludzi chcacych sie rozwijac

Gość izissss
Ojj co za beznadziejny temat. Ja w podstawowce tez nie byłam dobra cały czas na trojach leciałam i co z tego. POdstawówka haha ile to lat bylo temu??? Moje kolezanki z podstawowki te kujonki tez zawsze traktowaly mnie jak glupka. A ja obecnie robie doktorat. Zastanow sie dziewczynko i nie oceniaj ludzi po tym kim byli kiedys jako dzieci. Podstawowka to nie wszystko. Dalsze zycie dopiero ksztaltuje człowieka. A tak wogle piszesz ze przedszkolanka?? A ty swoje dzieci oddajesz do przedszkola ??? Do tych ,,glupich" przedszkolanek?? Zastranów sie kazdy jest fachowcem w swojej dziedzinie.

Gość studentka....
poza tym skąd wiesz, że nie skończyła studiów? w dzisiejszych czasach i w niektórych przedszkolach wymagają wykształcenia wyższego a że lubi sie zajmować dziećmi to czemu nie a facet ma przynamniej pewność, że będzie się dobrze zajmować dziećmi

Kiedyś mi tak powiedział nauczyciel z Technikum , kończąc studia muszę mu przyznać rację. Po szkole średniej człwiek jest młodszy bardziej oczytany i ma większy zakres wiedzy ogólnej . Ps Studia nie oznaczają inteligencji ani trochę :D dyplom to tylko papierek , inteligecja to cecha wrodzona a nie nabyta.

Gość mixxxxx
znam paru architektow i, tak jak znajomi ponawiacza, sa po prostu nadetymi bufonami, patrzacymi z gory na caly swiat, bo jest boom budowlany i zarabiaja na projektowaniu kibli i salonow i tylko o tym potrafia gadac, ew. o laskach i piwie. Napawde, niezwykle inteligentni goscie.

Ja się nieznam, ale przecież większość budynków to "gotowce" ze stronki z projektami.

Gość szarlotka_krucha
Ej jaki mezalians...jest XXI wiek. Ja pikolę. Ale autor wątku się popisał :/

dobra prowokacja nie jest zła :classic_cool:

Gość mixxxxx
spragniony, musze sie zgodzic z Toba - czesciowo. Konczac liceum mialam szersze horyzonty niz po studiach, wieksza wiedze ogolna. Teraz musze przyznac, ze konczac doktorat zapomnialam jescze wiekszosc tego, czego nauczylam sie na studiach... ale uwazam, ze sie bardzo rozwinelam.

Gość weqfqewfewfewf
mixxx i co ci daje wykuta wiedza ogolna na blache, ktora mozesz znalezc w internecie ksiazkach, publikacjach..??

Wystarczy obejrzeć jeden z dziesięciu :) i spóbować odpowiadać na pytania.