Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza_42

podrywa mnie 18 letni syn koleżanki. najgorsze że mnie to kręci

Polecane posty

Gość iza_42

boję się że jak nadarzy się jakiś dziwny splot okoliczności to mu ulegnę bo kręci mnie on i cała sytuacja

Gość MAriusz BHP
a masz męża? dzieci?

Gość iza_42
mam męża, dzieci, ale to raczej nie jest istotne, wychodzić za tego młodego za mąż nie zamierzam

Gość MAriusz BHP
rób jak uważasz ja bym radził zacisnąć zęby zamiast rozszerzać nogi

Gość iza_42
eee, żartujecie sobie a ja naprawdę chyba mam na niego ochotę

Gość mlody on on
A na mnie to nie? :(

Gość MAriusz BHP
skoro uważasz że to pomoże Twojej rodzinie i stosunków z mężem to na co czekasz? powiem tylko że tacy chłopcy lubią się chwalić

o własnie ,nie dziwie sie ze masz ochote,ale co pozniej... opinia wsrod takich kolesi-oby tylko wsrod nich -jednoznaczna... czy gra warta swieczki?... ale rozumiem Cie

Gość A NIBY FACECI W WIEKU ŚREDNIM
się wstydzą swoich związków z dwudziestolatkami ? NIE więc niby czemu kobiety mają być rozsąne i sie ograniczac ? chyba lepiej mieć młodszego jak ma się 40 lat i w miarę prezencję niż dobierac się do takiego w wieku 50 czy 60 lat oglądaliście wczoraj Zanussiego u Kuby Wojewódzkiego ?! też nie ukrywał że jest zachwycony Dodą i raczej nie wmówicie mi że chodziło mu o jej inteligencję czy zdolności aktorskie..... BUHAHA

A NIBY FACECI W WIEKU ŚREDNIM bo nie jest jeszcze u nas tak jak w Szwecji ze babki 40-tki na stanowiskach dobieraja sie w klubach do 20 parolatków i sponsoruja im studia albo cos innego w zamian za bycie z nimi :P :P

Gość instynkt to tylko instynkt
po prostu 20latek ma bardziej zbliżóny temperament seksualny do kobiety po 30stce, każdy seksuolog to potwierdzi kobiety dwudziestoletnie nie są jeszcze tak rozbudzone seksualnie i pewne swojej kobiecości i potrzeb

no i każdy nastolatek marzy o inicjacji z bardziej doświadczoną partnerką, to częsta fantazja prawiczków, marzą o dominacji kobiety, bo doświadczona partnerka zdjełaby z nich ciężar odpowiedzialności za to co dzieje się podczas zbliżenia i przejeła inicjatywę, unikneliby stresu i niepewności

instynkt - no tak z badań wynika. ale w sumie czy tak jest? przeciez hormonów wiecej w młodej kobiecie jest niz w starszej. cos mi tu te badania śmierdzą fałszem

tu nie chodzi o poziom hormonów ale świadomość seksualną, doświadczenie nastolatka ma pełno kompleksów, nie ma dużego doświadczenia seksualnego, boi się niechcianej ciąży zaś kobieta dojrzała bardziej akceptuje już swoje ciało, wie jak zapobiegac ciąży, miała już kilku partnerów seksualnych, nie jest w temacie nowicjuszką, jest bardziej otwarta na eksperymenty i co najważniejsze wie jak osiągac satysfakcję z pożycia, zna swoje ciało i jego reakcje na różne pieszczoty, słowem wie czego oczekuje od partnera w łóżku, uprawia seks dla przyjemności a nie jako "obowiązek" czy "dowód miłości do partnera"

zdrowy fizycznie facet zawsze osiąga orgazm podczas seksu natomiast kobieta musi się go wyuczyc, zatem nie każda nastolatka od razu przy podjeciu prób współżycia osiąga orgazm, czasem potezeba na to nawet kilka lat

instynkt - ale ty pisałaś o TEMPERAMENCIE a ten jest zależny od poziomu hormonów przeciez :P a doswiadczenie w zbliżeniach damsko-męskich to jest inna sprawa, kumasz? mozesz spotkać kobietę 22-letnią bardziej doświadczoną niż niejedna 30-latka :P

"(....) natomiast kobieta musi się go wyuczyc" wyuczyć? :P będzie się kuć na pamięć co da jej przyjenmość czy jak :P

Gość molestantka
fajnie to brzmi ale ...... wiem z doswiadczenia ze sex taki nie da ci satysfakcji , taki chlopak nie bedzie ci miał wiele do zaoferowania .... a nawet jesli to b...b mało tz krotko, sam wiesz ...hormony w tym wieku ... Mie najbardziej podniecało w tym to ze byłam taka , naj .....a dla niego wszysko ....och.... w sumie to chyba zastanów sie nad tym dobrze ,, u mnie róznica ie była az tak duza on21 ja 33 ale powiem ci ze teraz załuje .... nie mam do niego zaufania , ze czasem cos nie chlapnie ...

oczywiście ze pewność siebie wynikająca z doświadczenia przemawia na korzyść kobiety która wiecej już przeżyła. czyżbyś była 30-latką szukającą wrażeń z młodymi? ;)

hmmm a myślisz że czas działania hormonów na narządy płciowe kobiety jest bez znaczenia ? przecież lekarze często mówią że kobiety które już rodziły często odczuwają seks bardziej intensywniej niż nieródki, macica podczas ciązy jest bardziej ukrwiona i to dotyczy wszystkich narządów miednicy u kobiet seks to nie tylko hormony ale także to co dziej się w głowie, więc jeśli kobieta ma kompleksy czy zahamowania to jej seks nie bedzie udany, więc istnieje korelacja z wiekiem i dojrzałością zakładając że kobieta dojrzewa w wieku 15 lat to chyba 30 latka dłużej jest pod wpływem tych hormonów niż 20 latka przecież narządy cały czas się zmieniają, nie są niezmienne, zmiany dotyczą też piersi, miednicy itp

o to własnie chodzi ,zaufanie .Chłopak pochwali sie koledze przy piwie o tym ,a potem wszyscy beda wiedziec ,no chyba ze nie zalezy Ci na mezu to spoko.Ja gdybym na takie cos sie zdecydowała napewno juz spokojnie nie zyłabym.. Taki chłopak nie ma nic do stracenia ,a Ty duzo

mało wiesz o seksie skoro nie rozumiesz że u kobiet orgazm to nie jest czysto fizjologiczna reakcja poczytaj a zrozumiesz dlaczego kobiety muszą się wyuczyc osiągania orgazmu, poczytaj a zrozumiesz że są kobiety które orgazmu nie doswiadczają wcale

instynkt to instynkt,ale jestesmy ludzmi i nie tylko instynkt nami kieruje ale rozum tez a jescze do pytania wracajac .Fajnie byłoby zdecydowac sie na taka zabawe ,ale gdzies na delegacji ,urlopie,dalej od domu ,ale pod własnym dachem.....?

instynkt, ale to chodzi o to ILE tych hormonow sie potrafi wyprodukowac w danym momencie -> intensywnosc przezyc oraz o szybkosc przemian biochemicznych calego organizmu. a tu zawsze młodsze ciało jest lepsze od starszego :P a po urodzeniu dziecka to wiesz co sie nieraz dzieje z narzadami rodnymi kobiety, co?

po urodzeniu dziecka nic sie nie dzieje a jest o wiele lepiej niz przed. Kwiatek nie masz racji z tym ze młodszy lepiej przezywa seks,oj chyba jestes bardzo młoda-y,ale poczekaj pare lat

no wiesz,powiem wprost gdybys sie ze starsza od siebie osoba przespał-a-to wiedziałbys o czym mówie kwiatuszku

no powiem ci ze mam takie fantazje :) .ale akurat dla mnie to kobieta mniej wiecej w moim wieku bylaby najbardziej odpowiednia

to że ma się dzieci nie oznacza że rodziło się je wyłącznie siłami natury i ma się między nogami przysłowiowe wiadro czy lej po bombie... istnieje jeszcze coś takiego jak cesarka i adopcja każda kobieta jest inna, jedna po ciąży odczuwa seks lepiej, inna na wskutek uszkodzenia nerwów czy źle wykonanych szwów może czuc dyskomfort czy ból podczas współżycia a co do poziomów hormonów to reguluje je przysadka mózgowa gdyby zakochiwanie się zależałoby jedynie od poziomu hormonów to zakochiwali by się Ci z wysokim ich poziomem, ale w zasadzie to właśnie stan zakochania te poziomy hormonów podwyższa więc raczej siłą sprawczą są uczucia i myśli niż chemia która krąży w naszych żyłach nigdy nie słyszałaś że największym organem seksualnym jest mózg ?