Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiaty kwiatuszki kwiateczki

Nie cierpie ich...

Polecane posty

Nie lubie kwiatow. Znaczy - zeby nie bylo. Ladne sa, jak rozna na lace, lubie popatrzec, przejsc sie i tyle. Niech tam pozostana. Nie cierpie zielska w domu w doniczkach. Nie lubie o nie dbac. Cietych jeszcze bardziej, bo mi ich szkoda, ze umieraja w tym wazonie, zamiast sobie rosnac. Wszyscy o tym wiedza, a mimo to wciaz mi przynosza te chabazie. No wscieku mozna dostac, bo przeciez prezentow nie wyrzuce. Potem usycha to, bo zapominam podlewac i pretensje maja. I w ogole, ze co za kobieta jestem i takie tam...

Gość dziś przyjedzie
do ciebie poczta kwiatowa:D

nie przyjedzie :P zreszta na szczescie juz wszelakie imieniny i inne pierdoly mam za soba ;) No ale ile mozna mowic 😭 Oczywiscie, nie w czasie wreczania :O Ale w rozmowach... Wszyscy wiedza, ze nie cierpie zielska i jak na zlosc znosza mi to...

Gość no bo właśniechodzi
im o to żeby na złość ci zrobić skoro wiedzą że nie lubisz cwietów. Wniosek jest prosty nie lubią cię:D

przeciez to prezent. Nie moge oddac prezentu ;) Poza tym nie chodzi o te co juz sa. Chodzi o to, ze nie rozumiem czemu mnie wciaz "uszczesliwiaja" nowym zielskiem jak wszyscy wiedza, ze nie lubie kwiatow 😭

Gość bmv7
no to nie mozesz wprost powiedziec

nie musza mnie lubic, niech nie przynosza tego zielska tylko 😭 Akurat ja ich tez nie lubie :P Znaczy tych dwoch co najczesciej znosza :P Albo niech pozniej pretensji nei maja, ze usycha i wywalam :P

ale ja mowie wprost! Wlasnie to jest najsmieszniejsze, ze wszyscy wiedza ze nie lubie. Ale jak przychodzi co do czego to mi znosza te chambazie no :O Czy kazda kobieta z zalozenia musi kochac kwiaty, czy co :O

albo ide do kogos w odwiedziny. Tez wiedza, ze nie lubie. I ciagaja mnie po grzadkach, ogrodkach, pokazuja. Jak mam sie tym zachwycac, skoro nie lubie. I mowie, ze mnie to nie interesuje to opowiadaja o tych nowych gatunkach, jak podlewaja i inne pierdy :O

Gość El Chupakabra
I kogo to obchodzi? Ja nie cierpię wielu rzeczy a o tym nie piszę