Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość braszka

Jakie dodatki do tego płaszcza??proszę o pomoc

Polecane posty

Gość braszka

🖐️ Dziewczyny kupiłam sobie taki płaszczyk w Orsayu,kolor beżowo-brązowy,przewiązywany w pasie,do kolan. http://www.allegro.pl/item453215753_orsay_plaszczyk.html Zupełnie nie mam pomysłu na torbę,szal i rękawiczki :(.Podoba mi się fioletowy albo musztardowy czy miodowy...Ale nie wiem jak to zestawić,tzn.czy wszystkie dodatki w jednym kolorze czy nie...Kozaki mam czarne i będę je nosić,bo finanse już cienkie :O....Pomóżcie proszę :)

Gość musztardowy miodowy
zielony lub turkus z fioletem bedzie za ciemno :) czapka, szal i rekawickzi w jednym kolorze torba i buty czarne :)

ha :) mam taki sam kupiłam w tamtym roku :) i ja mam do niego brązowy szalik i rekawiczki i jeszcze w tym roku kupiłam musztardowy komplet tez fajnie wyglada :). Buty mam brązowe ale czarne tez pasuja. Dużo kolorów nie mieszaj bo on nie jest taki całkiem jednolity i bedzie za duzy miszmasz. A fiolet według mnie nie za bardzo mi pasuje do niego. Buty i torebka raczej w tym samym kolorze. Gratuluje wyboru ja uwielbiam ten płaszczyk :)

Gość braszka
patill-a ja myślałam,że to tegoroczna kolekcja :D to mogła być chociaż przeceniona :P Czyli fiolet odpada?a jaką masz czapkę do niego czy chodzisz bez ;)?

Gość braszka
A co myślicie jakbym do płaszcza miała czarne kozaki,czarne rękawiczki,szal czarny z brązem i do tego duża fioletowa torba ????:D :D :D no coś się uparłam na ten fiolet :P

Gość bardzo fajne połączenieee
zdecydowanie za ciemne jak dla mnieeeeee! i ten fiolet wcale nie pasuje- moim zdaniem

Gość braszka
czyli co proponujesz :)????bo ja już sama nie wiem....

Gość petroleum tzw
ciemna morska zieleń nie za jasny i nie za ciemny, ale twarzowy

Gość a ja proponuje ecru lub kremow
y ,ze o czystej bieli nie wspomne

Gość braszka
oooo!!!!o ecru nie myślałam,ale to ciekawy pomysł :) Zielony jakoś mi nie podchodzi ;)

to nie jest z tegorocznej kolekcji....widziałam go w tym roku w sklepie dlatego sie do siebie usmiechnełam ze maja w tym to samo co w tamtym :) a ten fiolet mysle że nie pasuje teraz nawet patrze na ten mój płaszczyk i mysle że braz, ecri, krem, biel, musztardowy, takie kolory najlepiej pasuja. Zielony na pewno odpada..... a co do czapki to szczerze mówiac raczej chodze bez niej :) bo zadnej nie znalazłam która by mi pasowała zreszta nie lubie czapek ;) ale jak juz mysle ze braz najlepszy naprawde mam w brazie wszystkie dodatki do niego i fajnie to wyglada z tym ze ten braz mam jasniejszy od tych pasków lamówek na płaszczu. Kremem i ecri mozesz to równiez fajnie rozjasnic.