Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g54

Ktora ladnejsza ??? doradzcie

Polecane posty

Gość g54
a czy pasowały by do tych tunik legginsy czarne lub w panterke???

Gość ruda grażyna
o fuck!!!! :0

Gość jyeqg
W sam raz "sukienka" na nadchodzącą zimę :/

znowu ta blond dziwka po solarce :o \"modelka\" z fotoszopa :o jeśli miałabym wybierać to ten foletowy swteruch choć przepłacasz na bazarku za max 50 zł coś takiego kupisz :)

jak dla mnie czerwona (ostatnia) jest najlepsza, druga tez jest fajna ale na pewno nie zalozylabym do niej bialego paska i bialych kozakow :) na pewno wszystkie pasuja do czarnych leginsow

chyba w każdym mieście są takie bazarki gdzie sprzedają "śniadzi" sprzedawcy :) tylko na torebkę trzeba uważać :)

Gość g54
w moim nie ma niestety takich bazarków. są ale tam nic nigdy takiego nie widziałam jak tu na allegro

Gość ale wymyśliłaś
mi sie wydaje, że troche drogo, zwłaszcza jeżeli połowa czy nawet więcej jak połowa to sztuczna dzianina

Gość panikracy
buahahaha weźcie się przypatrzcie dokładnie nosowi tej \"modelki\" ze skunksem z pierwszej aukcji aha a co do sukienek to albo to prowokacja albo nie masz gustu:D i nie mowice ze są gusta i gusciki i ze kazdy ma prawo, kicz to kicz - taki nie celowy jest po prostu niesmaczny

Gość Kwiatuuuszekkkk
ale ta panna strasznie wyglada. bardziej mie sie podoba fioletowa ale tylko ze wzgleu na kolor ta druga praktycznie mozezsz zalozyc na rozne bluzki i w ten sposob kilka strojow z jednej sukienki, nawet do spodni zalozyc tylko kolor beznadziejny. ehh i te biale kozaczki, masakra lepsze czarne lub inny fajny kolorek

Gość Fajny z Opola
Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Obie tragiczne !!!

Gość do panikracy
zal ci dupe sciska ze jestes pasztetem i nigdy takiej sukienki nie zalozysz,

do panikracy --> nie rozumiem na jakiej podstawie takie dziwne wnioski wyciagasz...czy wyrazenie swojego zdania musi byc oznaka zazdrosci?nie sadze...ja tez uwazam, ze ta panienka-blondyna z aukcji to szczyt bezguscia i tandety....czarne oczy, biale usta, utlenione wlosy plus ,,supermodne,, biale kozaczki i pasek-nic tylko stanac pod latarnia i szukac klientow...co do ciuszkow-obie bluzki mozna faktycznie dostac na bazarku za polowe ceny bo nie ma w tych ubraniach nic zachwycajacego, ot zwykly dluzszy fioletowy golf, ktory jak na moj gust nie powinien byc zakladany jako sukienka, chyba, ze ktos chce swiecic gola dupa, z kolei druga bluzka tez nie jest szczytem gustu, fenomenem tych aukcji sa opisy typu super extra cudo itd itp....a jeszcze kiedy dodamy wizerunek tej blond wydetej lali, to dziewczyny jej pokroju rzucaja sie na te mega extra cudowne modne :Ociuchy, kompletnie nie myslac, ze 90% tych ubran jest dostepnych w sklepach i na rynku w nizszej cenie... wszystko to kwestia odpowiedniej reklamy..ja jednak wole placic za ciuch niz za reklame blond wampa ot i tyle w tym temacie...i jeszcze jedno-nie kupilabym zadnej z tych bluzek na aukcji bo to zwykle wywalanie pieniedzy w bloto na badz co badz zwykle bluzeczki:) i nie jest to kwestia zadnej zazdrosci.