Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakakakakaaaa

KOMPUTER S.O.S

Polecane posty

Gość kakakakakakakaaaa

Mam wielki problem.Otoz chcialam troche rozjasnic ekran wiec na ekranie, obudowie ektanu mam przyciski "Menu" nizej menu "Select" Wcisnelam MENU, pozniej SELECT i pokazaly mi sie jakies funkcje, doszlam do ostatniej nic wczesniej nie zmieniajac i......chcialam wyjsc i ekran zmniejszyl mi sie i strasznie rozjasnil, az trudno jest na niego patrzec....co mam do cholery zrobic aby powrocilo wszystko do normy,do swoich rozmiarow:/

Gość pewnie niechcacy zresetowalas
ustawienia monitora

Gość kakakakakakakaaaa
he he na to tez wpadlam ale...co zrobic aby wszystko powrocilo do swojego pierwotnego stanu??? Do 16 musze cos wykombinowac;/ HELP :):)

Gość nudze sie.....
Co do wielkości - kliknij prawym myszy w pulpit - włąsciwości - ustawienia i ustaw sobie jak miałas przedtem coo do jasnści - pm w pulpit - właściwości - ustawienia - zaawansowane - (nazwa twojej kary) - własciwości graficzne - kolor - i lkikasz w "przywróc domyślne

Gość nudze sie.....
nazwa twojej kary) - miało być nazwa twojej karty graficznej

Gość kakakakakakakaaaa
ooo dziekuje bardzo,zaraz to zrobie:):):)

Gość kakakakakakakaaaa
"Co do wielkości - kliknij prawym myszy w pulpit - włąsciwości - ustawienia i ustaw sobie jak miałas przedtem" to *uj daje;/ zrobilam tak i ...g*wno:/ zrobilam jak napisalas/es i pozniej dalam na "rozdzielczosc ekranu" i bylo na 1024 na 768 pikseli wiec dalam 800 na 600 pikseli i tlyko ikony mi sie powiekszyly a ekran jak byl zmniejszony tak pozostal zmniejszony, nie wrocil do swojego pierwotnego wygladu :( a jak dalam na 1152 na 864 pikseli czy tez wiecej to jeszce bardziej wszystko sie zmniejszalo :/

Gość kakakakakakakaaaa
czy nikt mi nie pomoze??? :/

Gość kakakakakakakaaaa
wznawiam

musisz wejść w MENU i poustawiać wszystko jak było przedtem czyli nie masz szans jak nieświadomie zresetowałaś bo nie znasz nawet podstawowych słów, pewnie w angielskim... anie nie wiesz jakie były ustawienie 🖐️

Gość kakakakakakakaaaa
hmmm no znam ang.:) Slowa komputerowe nie wszystkie znam, to nie moj swiat, nie moja dziedzina. I nie znam ustawien jakie byly wczesniej, no coz......musze kogos poprosic bo sama nie dam rady....az szkoda,ze nie ejstem rasowa blondi haha....pozdrawiam

Gość kakakakakakakaaaa
:P