Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczemamusia

Jaka farba do włosów najlepsza?

Polecane posty

Gość szczemamusia

Witam Za kilka dni po raz pierwszy będę farbować włosy farbą (oczywiście nie sama), do tej pory miałam rozjaśniane włosy - robiłam pasemka od ok 5 lat. W obecnej chwili mam kilkucentymetrowe odrosty, ostatnie pasemka robione na początku tego roku. Teraz chcę się zafarbować na jeden kolor, ale ponieważ muszę sama kupić farbę mam problem, bo totalnie nie znam się na firmach oferujących farby do włosów. Zatem którą firmę polecicie? Nie chce by bardzo szybko zmył mi się kolor i by włosy się wysuszyły jeszcze bardziej po farbie. A i moje naturalne włosy to taki ciemny brąz(ale zupełnie bez połysku :/ ) Dziękuje za wszystkie zgodne z tematem odpowiedzi

Gość carmenn
dolaczam sie do pytania. tez mam braz ale hm nie za ciemny nie za jasny i tez bez polysku mimo ze ogolnie ladnie wygladaja ale jest juz u mnie kuuupe siwych wlosow. i dlatego od nowego roku zamierzam nakladac jakas farbke w swoim naturaknym jak sie da kolorze. i ile farbowanie u fryzjera kosztuje hm?jak sie ma dlugie wlosy

Gość szczemamusia
Ja właśnie fryzjera unikam, moja mama ma włosy lekko za ramiona, średnio gęste gręcone, właśnie farbuje bo ma siwe ale u fryzjera bo boi się żeby ktoś inny jej zafarbował i ostatnio płaciła coś około 70-80zł :/