Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieIdealnaKurka23

roczniak placzący bardzo w nocy pomocy

Polecane posty

Gość NieIdealnaKurka23

nie wiem co sie dziej zawsze przesypiał noce od3 miesiaca, teraz ladnie usypia ale budzi sie z przerazliwym placzem i nie moge go uspokic, juz zmianiala mleko i nic,ząbki chyba nie bo przy wczesniejszych byla tylko temperaturka,co sie dzieje???poradzcie prosze

to etap, gdy dziecko zaczyna byc jaby bardziej \"świadome\" i przerażające bywają dla niego jego własne sny... moja miała podobnie jeszcze niedawno... teraz jej minęło i sporadycznie budzi się z krzykiem

Gość NieIdealnaKurka23
ja o przytulam i wogole a on biedny i tak strasznie wrzeszczy, czy jakos moge mu pomoc????

moja też długo nie mogła się uspokoić... tuliłam ją tak długo aż jej przeszło... czasem pomogło podanie wody do picia...

Gość olmolo
moje dziecko ma juz 6 lat i do dzisiaj mu sie to zdarza.Nie potrafi powiedziec dlaczego placze,na kazde pytanie odpowiada twierdzaco,a rano niczego nie pamieta.Jest to chisteryczny placz,zapalam swiatlo i trzymam go na kolanach tak dlugo az mu przejdzie,czasami bardzo sie trzesie tak jakby sie bardzo czegos bal

Gość ekati
może jakaś herbatka uspokajająca przed snem... mój 6-letni synek wypija pół kubeczka Lipton Spokojna Noc i ja nareszcie mogę sie wyspać, bo były niekończące się podróże z łózka do łóżka.. on przychodził do na a ja go odprowadzałam do jego łóżeczka i tak kilka razy w nocy