Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananassasaa

mam 22 lata i 3 partnerow seksualnych na koncie

Polecane posty

Gość ananassasaa

to duzo malo czy przecietnie?

Gość zgadzam się w tym temacie
a co rywalizujesz z kimś, chwalisz się bo nie rozumiem po co chcesz to wiedzieć?

jak Ci napiszą że mało to jeszcze dziś wieczorem będzie ich 4, a jak za dużo to już do końca życia nie będziesz uprawiała sexu??? :)

Gość ananassasaa
oj z nikim nie rywalizuje, po prostu chcialabym wiedziec orientacyjnie czy to duzo czy malo jak na moj wiek, z czystej ciekawosci

Gość ananassasaa
nie chwale sie tez i nie zale, po prostu jestem ciekawa jak to sie ma w odniesieniu do innych osob w moim wieku

Gość ananassasaa
ze wszystkimi bylam w zwiazku z pierwszym pol roku z drugim 3 lata a z trzecim 5 miesiecy. Przypadkowych partnerow nigdy nie mialam to ine zmienia postaci rzeczy?

Gość fdfhxhf
ja mam 24 i tylko jednego partnera i niedługo zostanie moim mężem :D

Gość bzzzusek
a przede mną każda ściąga majtki bom ginekolog

Gość meibi
lepiej trochę mieć tej hołoty w sobie poczuć, aby wybrać najlepszego ( jesli to w ogóle możliwe)

Gość ananassasaa
wiem ze nie przed kazdym, czyli mowicie ze sporo?

Zaprawdę, zaprawdę powiadam wam: Może mieć w życiu dowolną liczbę partnerów/partnerek seksualnych, lecz zabrania się uprawiania seksu z powodów innych niż miłość oraz robienia tego z osobam które są lub były mężami/żonami twoich bliźnich.

ja tez mam 22 lata i jednego partnera, moja kolezanka ktora zaczela w wieku lat 16 ma ich z 10....ostatnio podczas grubszego piwkowania zapytala mnie co to jest orgazm!!przyznalaa ze nigdy go nie przezyla...bylam w szoku..z tyloma faceatmi spala..i zadnemu nie potrafila powiedziec co ja kreci co ma robic, skoro nie miala z tego zadnej satysfakcji to wiec po co....zeby jej nie zostawili?i tak teraz jest samaa.....wiem ze po tamtej rozmowie jest jej glupio ze to mi wyznala....

Gość ananassasaa
ja z pierwszym tez nie mialam zadnej przyjemnosci bylam mloda i glupia strasznie tego zaluje. drugi to byla moja wielka milosc bylismy ze soba ponad 3 lata zrobilismy to po 8 miesiacach znajomosci, a ten ostatni to tez pomylka, pocieszenie po zerwaniu z drugim, nie bylo warto i tez zaluje. W zasadzie nieciekawy bilans:o

Gość MAriusz BHP
zależy od okoliczności w jakich to robiłaś, jeśli to było ze stałymi partnerami to do przełknięcia, jeśli na dyskotece to nie dla prawiczka i kropka 1987 to choćbyś robiła kupę częściej niż raz dziennie to już będziesz ladacznicą :-)

Gość ananassasaa
tak wydaje mi sie, ze teraz zmadrzalam, narazie chce byc sama, przypadkowych znajomosci nie uznaje, chce poczekac na kogos wartosciowego, a dlaczego nie mozna wg CIebie zmadrzec przez iles tam lat?

Gość ktos wartosciowy
To moze ze mna sprobujesz? :)

Gość ananassasaa
dobra widze ze tutaj nie pogadacie ze mna normalnie

Gość fdsfdfsfs
A czego ty oczekiwalas ??????????????????

Gość MAriusz BHP
poziom niektórych osób z kafe faktycznie niski, nie przejmuj się i wyciągaj wnioski na przyszłość, człowiek się uczy na błędach

Gość ananassasaa
no nie wiem, ze mi powiecie normalnie i obiektywnie czy to duzo czy nie, wyzywania od dziwek wolalabym uniknac.

Gość MAriusz BHP
no to napisałem wyżej, że 3ch to jeszcze do przełknięcia, w sumie wiele dziewczyn w Toim wieku miała po 5-6, zwłaszcza te lubiące "nights out" :-)

Gość ananassasaa
bo tak szczerze to sama czuje ze to sporo, zaluje niektorych rzeczy i np wiem ze nigdy nie zdradzilabym osoby z ktora jestem. Obawiam sie wlasnie tego, ze facet w ktorym kiedys sie zakocham i z ktorym bede chciala byc na stale powie, ze mu to przeszkadza

Gość fdsfdfsfs
No to nie przejmuj sie ci co to pisza chodza do gimnazjum ale dzisiaj maja goraczke i nie wiedza czym sie zajac

Gość fdsfdfsfs
Podszywaja sie do tego