Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitki pomóżcie

heelp mam problem z tabletkami

Polecane posty

Gość kobitki pomóżcie

dziewczyny - powiedzcie: czy stanie się coś strasznego, jeśli po okresie, czyli po przerwie w braniu tabletek, wezmę pierwszą tabletkę z nowego opakowania dzień wcześniej?? znaczy, jak zrobię sobie nie 7-dniową przerwę tylko 6-dniową?? bo chodzi o to, że nie pamiętam kiedy wzięłam ostatnią tabletkę z ostatniego opakowania, czy w czwartek czy w środę, a opakowania nie ma, bo chłopak robił porządek w pokoju i wyrzucił :( napiszcie co myślicie :( bo mi się chyba wydaje, że to będzie napweno lepsze rozwiązanie, niż gdybym miała wziąć dzień póżniej :( pomóżcie.

Gość kobitki pomóżcie
nikt nie wie?? nie ma żadnej dziewuszki?? :(

Gość mandarynka1010
nie pamietasz kiedy wzielasz ostatnia jezeli pamietasz kiedy wzielas pierwsza w jaki dzien to policz sobie 21 dni

Gość kobitki pomóżcie
no ale tego właśnie też nie pamiętam :( bo miałam 3-miesięczną przerwę i to było pierwsze opakowanie. no i cholera nie pamiętam :( zawsze miałam z tym problem, dlatego jak oka w głowie pilnowałam nawet już pustego opakowania, bo na nim miałam zaznaczone. no ale teraz chłopak je sprzątnął i klops :(

Mój ginekolog mówi, że lepiej skrócić tą przerwę niż ją wydłużać. Czyli myślę , że lepiej wziąć wcześniej niż później.

Gość kobitki pomóżcie
no też właśnie tak pomyślałam, ale nie byłam pewna... czyli raczej nie będzie dzidziusia jak wezmę dzień wcześniej, nie? :)

Nie będzie problemu. Po prostu przesunie Ci się tylko cykl o 1 dzień. Czasami tak robie np gdy chcę przesunąć okres. , albo nie robie 7 dniowej przerwy, ale to tylko 1-2 razy do roku, nie więcej. 🌼

Gość kobitki pomóżcie
no to kamień z serca :p dzięki dziewczynki :):):):)