dorotaa 0 Napisano Październik 15, 2008 Witam ... W ostatnim miesiącu mój okres był dziwny miła tylko jeden dzień (pierwszy) w którym było obfity przez pozostałe dwa było to juz tylko plamienie ... w tym spóźnia mi się już tydzień a zawsze miałam regularny ... Dziś rano zrobiłam test i wyszedł negatywny ... czy mogła zrobić go źle?? Powinnam go powtórzyć?? co robić ?? proszę piszcie ... Zapomniałm dodać,ze oststnio ma złe samopoczucie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a odpowiedziałas na Napisano Październik 15, 2008 wszystkie pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiiiikkk Napisano Październik 15, 2008 zrob drugi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorotaa 0 Napisano Październik 15, 2008 tzn?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorotaa 0 Napisano Październik 15, 2008 tez nad tym myślałam ale z tego co wiem nie mogę go dziś powtórzyć muszę odczeka ale nie wiem ile ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiiiikkk Napisano Październik 15, 2008 zrob rano z pierwszego moczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach