Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toys

Jaki prezent dla rocznej dziewczynki na urodziny???

Polecane posty

Gość karinowsska
Klocki edukacyjne sprawią dużo frajdy, bo można je składać na różne sposoby. Na rynku jest ich bardzo duża ilość. Takie dla dzieci jednorocznych nie są wczepiane tak jak klocki Lego. Zazwyczaj są po prostu nakładane. Są dość dużych rozmiarów i często są wykonane z drewna. http://nuclearts.pl/dziecko/zabawki-prezent-dla-rocznej-dziewczynki-co-wybrac/

Gość gość
Może popularny ostatnio jeździk hmm? Moim zdaniem to świetny prezent dla takiego dziecka, które stawia swoje pierwsze kroki :) Na stronie krolestwodzieci.pl można już taki jeździk kupić za ok 200 zł i to wykonany z drewna.

Gość gość
bardzo dobrym pomysłem na prezent jest samochód na akumulator. Można go kupić tu http://jokomisiada.pl/ Generalnie ten sklep jest bardzo fajny, mają duży wybór zabawek dla dzieci w różnym wieku.

Gość gość
puknijcie sie w głowe wy trzy powyżej... temat nieaktualny jak chcecie doradzać to dziecko bedzie miało za chwile 8 urodziny :D

Gość gość
Polecam kocyk lub pościel i podusię. Babeczka na facebooku robi bardzo fajne i personalizowane /joannalysondesign, zamawialiśmy u niej dla córki koleżanki. Pościel ładna, z porządnego materiału, ogólnie miła pamiątka. :)

Gość gość
12:07 już kupuje :)

Gość BożenkaKa
Może skusisz się na lalkę hiszpańską? Patrz na te... http://lalki-berenguer.pl/pl/ piekne są i duży wybór. Zamawiam zawsze jak mam coś podarować jakiejś małej księżniczce:) Sama nie mam dzieci, ale rodzina jest duża:)

Gość gość
Ja proponuję list albo wideo od świętego mikołaja. Bardzo orginalną ofertę proponuje firma elfi :)

Śliniak jest bardzo praktycznym upominkiem dla naszego malucha. Proponuję piękny niebieski z narysowaną małpką! Zdecydowania umili naszemu maluchowi spożywania posiłków! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość
Piaskownice- żółwik. Moja córka dostała na roczek ja kupiłam takie piłeczki plastikowe i dosłownie uwielbiała w niej siedzieć w zimie w domu a na wiosne bawiła się w piaskownicy na polu.

Gość gość
Ja kupiłam chrześnicy taki globus z muzyczką, jest zachwycona:)

Gość gość
Nasza córcia na roczek dostała śpiewającą książeczkę z Fischer Price. Był to bardzo trafiony prezent, dziecko było zachwycone.

Gość Ada Klusek

Może jakies puzzle edukacyjne, magnetyczne?

www.boryshop.pl