Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luuul

prosze o pomoc - najlepsze złote mysli

Polecane posty

Gość luuul

duzo znaczące złote mysli, stopki obojetnie, byle by nie były puste i denne

Gość luuul
mogą tez byc w jezyku łacińskim...np na obrączakch pisze sie po łacińsku 'z dwóch ciał stało sie jedno' czy jakos tak...cos w ten deseń...to był tylko przykład

zacznij czytać ksiązki. ale nie pamietniki ksiezniczek tylko porządne. ja własni z ksiązek mam złote mysli, z którymi się nie dzelę. inni tak. a ty chcesz, żeby ktoś ci dał marą myśl, ty sobie zmienisz nick, zaczernisz i bedziesz nm tu ,,mądrością\'\' świecić/? \ znowu niezbyt skladnie napisalam. ech tam

Gość luuul
debilko, ta złota mysl nie jest mi potrzebna do stopki:O juz nie masz co robic tylko krytykowac?? potrzebuje do czegos zupełnie innego, a czego to9 juz nie twoja sprawa

to sama sobie znajdz, jasne do czefgo innego. jakbys do czegos madrego potrzebowala, to bys napsala czego ma ta mysl dotyczyc

Gość psychiczna bez czarnego
autorko tak to juz jest tu na forum, ze jak ci nie umieja pomoc to napisza i cie zjada, byle cos nabazgrac;) a ta laleczka pewnie w zyciu przeczytala tylko jedna ksiazke, w dodatku to bylo 'O psie ktory jezdzil koleja' ;)

hmmm..."żyć a nie istnieć", na tych obrączkach jest zazwyczaj napisane 'alter ego' (drugie ja),'Odtąd jedno, chociaż nadal Dwoje' (chyba o to cie chodziło;P) duzo jest wielkich, ale akurat nie moge sobie wiecej przypomniec.

wyboraż sobie, że nie jestem nieoczytaną laleczką. weźcie się obie za ksiązki, może co? jednej się myśleć ani czytać nie chce, a druga broni takiej, co tez niespecjalnie świadczy o tobie.

Gość luuul
oj, nie ładnie nie ładnie tak oceniać, nic o kimś nie wiedząc a wiec dla twojej wiadomości czytam ksiazki (akurat teraz "zycie sexualne papiezy" i 'imie rózy'), a to jest mi potrzebne do wypracowania. A nie moge sobie przypomnieć zadnej, o której bym mogła cos dłuzszego napisac, wiec poprosiłam o pomoc... ale tak to jest, gdy sie tylko potrafi krytykowac

Gość googo
a Ty KCIUKIEM jakim prawem wypowiadasz sie o inteligencji i oczytaniu innych ludzi...to chyba świadczy tylko o Tobie...widać czytanie książek to nie wszystko.

jakoś o niczyjej inteligencji się nie wypowiadałam. ja czytam książki od malego i jak potrzebuję jakieś mysli albo, żeby się madrze w miarę albo bardziej wypowiedzieć , to zawsze mam co powiedzieć. i nie życe sobie zaraz tu jakichs ,,testów'' a ty my suę nie musisz chwalić , co czytasz. ps. ,,imię róży'' no tak. nie wypowaidam się a pisząc,,sexualne'' no okej, taki twoj poziom. podejrzewam, że nie bardzo będziesz wiedziała o oc mi chodzi w tych dwóch zdaniach powyżej, no ale, nie spodziewam się niczego

Gość no wlasnie i na dodatek
kciukiem pisała ze sie nie dzieli złotymi myslami :O rozumiem, zeby to byly Twoje prywatne zlote mysli ale jakies slynne sentencje i się nimi nie dzielisz? smieszne, bo w sumie nie wiadomo co to oznacza. autorko moze tu cos znajdziesz? http://www.zbaszyn.com/poezja/zmy/mysli.htm np. Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dajrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

Gość no wlasnie i na dodatek
no i jeszcze jedno :) Kciukiem nie przechwalaj się tak- bo mimo, tego, że podobno dużo czytasz to piszesz tak nieskładnie, że czasem trudno zrozumieć o co Ci chodzi. Moja rada: zamiast dawać głupie rady- czytaj więcej :)

Gość googo
KCIUKIEM jesteś tak płytka, że płytsza od Ciebie jest już tylko kałuża. Oto moja złota myśl na Twój temat.

nie daję głupich rad. a pisze nieskładnie (tylko czasem:) ) bo nieraz po prostu szkoda porzadnie pisac i sie ,,meczyc'' nad pol znakami jak ktos o takie rzeczy prosi i bzdury wygaduje

Gość luuul
wiesz co? lepiej sie juz nie broń, bo sie robisz coraz bardziej załosna:O moze zaraz mi zaczniesz wypominac błedy ortograficzne:O piszesz 'jakoś o niczyjej inteligencji się nie wypowiadałam' i 'taki twoj poziom'.?? znasz mnie, znasz mój poziom?? widzisz tylko kilka zdań, które napisałam, a to chyba za mało żeby osądzić człowieka. Dobra, koniec rozmowy z toba, o czymś innym był ten temat no własnie i na dodatek - bardzo dziekuje za pomoc:) tutaj juz chyba cos znajde...

kciukiem, wez ty sie stuknij w ta swoja oczytana glowke. \"imie rozy\" hm no tak, nie skomentuje No tak, ynteligencja czyta ksiazki z gornej polki, nie tam zadna literature plebsu:o:o:o poza tym jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, to po jaki chooj sie tak pienisz? autorko: Serce ma swoje racje, których rozum nie zna. W każdej duszy świat załamuje się w tysiąc tęcz nieporównanej świetności. Czym jest miłość? Nie masz niczego na świecie, ni człeka, ni diabła, ni żadnej rzeczy, którą miałbym za równie podejrzaną jak miłość. Nigdy nie pozbawiaj nikogo nadziei, może to wszystko, co mu pozostało.

Gość kolorowe kredki w dupie nosze
j.w.

nie bronię się. poza tym no WŁAŚNIE po tych kilku zdaniach widze choć część tego, jaka jesteś. mam tą zdolność, heh i rzadko się mylę. i żadną inteligencją nie jestem. poza tym, jakbyście nie tylko kafe czytały, to by się z wami trochę na wyższym poziomie rozmawiało. a tak autorka pierwsze co do mnie napisała? -,,debilko'' brawo!

Gość ostatnio przeczytana myśl
"wszyscy chcą iść do nieba.... ....ale nikt nie chce umierać"

Gość nie mowiac juz o hiv
a co google nie dziala????????????????

kciukiem - człowiekowi na poziomie nigdy nie szkoda czasu i wysiłku, aby wypowiadac się używając poprawnej polszczyzny . Człowieka inteligentnego powinna cechowac też codzienna , zwykła życzliwośc i powinien innym pomagac a nie tylko krytykowac. Pomyśl czasem o tym. Luuul - zerknij tutaj: http://cytaty.eu/

Joku co do pierwszego zdanie- nie zawsze:) co do drugiego, od pierwszej wypowiedzi byłam życzliwa, może trochę z ironią, ale byłam. drugie zdanie skieruj do autorki