Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjfgfgfgf

mam 27 lat i nadal jestem dziewicą !boje sie isć do gina ,że mnie wyśmieje....

Polecane posty

Gość ja wam powiem przypadek
Miałam wykłądy z ginekologiem na uczelni . To był super lekarz i położnik mający własną klinike nawet . Opowiadał nam na wykłądach jak niektóe z jwego pacjentek śmierdzą tam i jak im nogi smierdzą ,że musi cale pomieszczenie wietrzyć potem jak wychodzą .. Naprawde aż mi sie odechciało chodzić po tym wyklądzie do gina:(

Gość fajakaala
Nie wiem naprawdę, czym ty się tak przejmujesz i stresujesz. TWOJA SPRAWA nie lekarza, twoje życie seksualne. Okazanie jakiejś osobistej reakcji będzie szczytowo nieprofesjonalne, tyle.

Gość fajakaala
No więc to, co naprawdę może być obciachowe u gina to śmierdzące coś. TO jest naprawdę wstyd. A nie dziewictwo.

Gość fajakaala
A potem wsadza ci ten wziernik w ten głupi łeb, chyba.

Gość Anai1987432
fgfgfgf.. ,no tak troszke sie zdziwila,ale bron boze nei wysmiewala sie.Naprawde byla bardzo mila.A z ta prawdziwa dziewica to choidzlo jej o to,ze czasami przychodza do niej dzewczyny,ktore mowia ze sa dziewicami ,a potem ona patrzy a tam nie ma blony no i sie potem okazuje ze byl petting i blona przebita palcem na przyklad,a ja jestem prawidzwa dziewica ,bo tylko tampony "tam" byly:) Tak mi powiedzala:) Teraz juz nie estem dziewica i bylam u niej niedawno i sie pytala jak bylo i wogole:P:P Powiedzialam jej ,ze ok,ale jakos tak sucho czesto mam podczas stosunku.Ona powiedzial,ze to normalne jak sie beirze tabletki i zebym uzyla lubryantu ,ale w tak tajmenicy ,bo jak chłopy takie cos widza to mysla ze ans nie kreca :D:D ogolnie smiesznie bardzo:D nie stresuj sie!!:)

Gość fajakala nie zgadzam sie
jak mam grzyba to smierdzi i co ? mam nie isc przez to do gina? wiadomo ze to choroba

Gość z tymi wziernikami tez sie boj
e bo to może być fakt ze oni nie myją tego :(

Gość z własnego doświadczenia
nie słuchajcie na litość Boską tego cymbała co dużymi literami pisze! Wzierniki albo są z tworzywa sztucznego i wtedy są jednorazowe albo metalowe i wtedy są STERYLIZOWANE a nie myte!

Gość ALE NIE KAŻDY STERYLIZUJE
MÓJ KUZYN PRZY WINIE PRAWDE POWIEDZIAŁ ZENIE CHCE MU SIE STERYLIZOWAĆ

Gość z własnego doświadczenia
chłopcze, spróbuj może na erotycznym błysnąć.

Gość dziwne jest tio ze autorka
nie jest dziewicą tylko ze w tym wieku jest dziewicą

Gość gin juz wszystko widział
wszystko wie:) ja mam lat 24, pierwszy raz byłam u gina tydzień temu. pyta się mnie, od kiedy współżyje, a ja na to, że od niecałego roku :P (czyli cnotę straciłam w wieku 23/24)....tylko spojrzał na mnie takich pochlebnym miłych spojrzeniem i się uśmiechnął :) głowa do góry i nie myśl o tym :)

Gość anka22222222
Nic tu nie ma dziwnego! Dla mnie zastanawiające jest to ze 27 letnia kobieta wstydzi sie bo cos jej moze lekarz powiedziec!? Oraz to ze jeszcze do tej pory nie byłas u gin. chyba zdrowie jest najwazniejsze, w dupie z tym co lekarz moze powiedziec. juz dawno powinnas pojsc do gin i niewazne czy jestes dziewica czy nie zdrowie masz tylko jedno. Czytając twoje wypowiedzi odnosze wrazenie ze pisze je 16 latka. Jak mozna sie przejmowac czy lekarz cos powie czy nie. Nie ma prawa komentowac takich rzeczy, a jesli skomentuje to mu powiedz ze nie zyczysz sobie takich uwag i niech spada i wiecej do niego nie idz tylko znajdz sobie innego i co to za wielki problem?! jezeli naprawde masz 27 lat to powinnas chyba zachowywac sie dojrzalej i nie pozwolic sobie na glupie uwagi na twoj temat i nie robic z tego takiego problemu. Najwazniejsze to przebadac sie i miec spokojna głowe. naprawde niewiem czego ty sie wstydzisz? Zeby wszyscy mieli tylko takie problemy...

Gość dziwne jest tio ze autorka
anka 22222222 aleś ty zabawna dziewucho ja miałam koleżanke która miała tez 25 lat jak poszla pierwszy raz do gina i tez byla dziewicą .i tak ją obsmiał ze szok

Gość gin juz wszystko widział
dziwne jest to : to że zmieniasz nicki :o ciągle na nowe prezentując żałosny tok rozumowania :O, wcale nie dodac ci wiarygodności :O każdy gin to tylko człowiek, z reguły po 40. tacy już wszystko widział i nie wiem czy jest go w stanie coś zdziwić :O, a obśmianie nie wchodzi w grę, bo inaczej pewnie już dawno nie byłby lekarzem (skargi do Izby Lekarskiej, brak pacjentek itp). Nie opowiadaj głupot, bo ja sama byłam baaardzo długo dziewicą, a poza ciepłym miłym wyrazem twarzy, jak się o tym dowiedział, nie było nic ! żadnej drwini, czy komentarza!

Gość anka222222222
To w takim razie twoja kolezanka trafiła na dupka a nie na normalnego lekarza. Zaden lekarz nie ma prawa komentowac tego ze ktos jest dziewicą!!! a jezeli to robi to znaczy ze jest głupi i tyle i nie wiem co jest takiego zabawnego w mojej wypowiedzi. Jesli gin zachowa sie w nieodpowiedni sposób to trzeba mu zwrócic uwage i tyle i poszukac sobie innego. To ze jest lekarzem nie daje mu prawa komentowania osobistych spraw pacjentek. Ja jak byłam dziewica tez chodziłam do gin i niech by tylko spróbował cos skomentowac to bym go opierdoliła na czym swiat stoi. Jakim prawem on moze sobie komentowac takie sprawy??? to nie jest jego sprawa

Gość anka222222222
a jezeli ktos sobie pozwala na to zeby lekarz kpił z niego to juz jego sprawa

Gość Dupcia
ja mam 17 lat i koledzy ze szkuł mnie już przelecieli i jestem w 5 miesiącu ciąży z derektorem z gimka kyory ma 25 lat i ma rodzine a dla mnie sie rozwiedzie

Gość 1209298766
Ja także zaczęłam chodzić do ginekologa będąc dziewicą. Miałam lekarkę która była profesjonalistką, badała mnie najpierw przez odbyt. Dziewictwo straciłam w wieku 21 lat, po tym już mnie badała normalnie. A więc głowa do góry! Radziłabym tobie wybrac się do lekarza już sprawdzonego przez kogoś, np. poleconego przez przyaciółkę. Powodzenia!

Gość wolnystrzelec
tak przez przypadek tutaj wpadłem ale się zastanawiam czy to podpucha? Po pierwsze jeżeli dziewczyno masz uraz to dziwi mnie fakt, że dzielisz się tym na forach. No chyba, że te wywołane emocje to właśnie cel tego wpisu. Jeżeli jednak tak jest - to brawo sex zawsze jest numerem jeden. Co do dziewictwa cóż... Większość naszego społeczeństwa jest katolikami - czytaj dziewica do ślubu. Można powiedzieć, że Tobie się udało i zobacz siebie w tym świetle. Jesteś lepsza od 99% pozostałych niedziewic. Pozdro. Będzie dobrze!

Gość takatamjednaxxx
ja bym tez poszla do psychologa na Twoim miejscu (to nie jest złośliwa uwaga)