Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicoolaaa

pytanie do facetow!!!

Polecane posty

Gość nicoolaaa

pytanie do facetow: Jezeli laska Cie oszukala i ja zwyzywasz od szmat i suk i jesli ona nic nie odpisuje to jak to rozumiesz: 1. Miales racje ze Cie oszukiwala i jej milczenie jest przyznaniem sie do winy CZY 2. Myslisz po jakims czasie ze lekko przesadziles z tymi okresleniami i ze moze rzeczywiscie to byl zly pomysl by ja wyzywac ??? prosze o szczere komentarze facetow

Gość NIE MóW NIE
ZDECYDOWANIE 1 :)

Gość a***a
Jesli laska nie przyznaje sie do tego lub tez nie jest "winna" to powinna mu odpisac? Myslalam ze moze lepiej przemilczec, gdyz jak facet jest zly to i tak do niego nie mozna przemowic:P

Gość nicoolaaa
w polowie jest winna, ale nie we wszystkim o co ja oskarza.

Gość nicoolaaa
wyzywki: szmata, pusta, jestes dla mnie nikim

Gość nicoolaaa
a co jesli sie spotkaja gdzies przypadkiem??? ma sie odezwac "czesc" czy cos?

Gość nicoolaaa
facet napisal kilka mocnych smsow i ona mu odpisala tylko jednego ze moze ja nazywac jak chce ale ona pewne granice ktorych nie przekracza, on jej odpisal ze jest dla niego nikim i czesc. ona juz sie nie odezwala do niego i nie wie czy powinna sie odezwac, bo chce zeby on wiedzial ze nie wszystko o co ja oskarza to ona jest winna. Na razie milczy i stad moje pytanie czy 1 czy 2 :P

Gość nicoolaaa
nooo i chce wiedziec czy jak sie nie bedzie odzywac do on pomysli ze sie przyznaje czy po jakims czasie stweirdzi ze sie nie odzywa bo ja urazil tymi slowami itp... wiec jak?:P bo widze ze zdania sa podzielone

jeśli faceta oszukała to tylko i wyłącznie on może sie pierwszy odezwać , jeśli zechce...

Gość nicoolaaa
dzieki wielkie za opinie :)

Gość bvnv
ja nigdy nie wyzywam laski od szmat i suk bezpistawnie . Musze miec 100 % pewnosci dlatego wybieram pkt `1. 1. Miales racje ze Cie oszukiwala i jej milczenie jest przyznaniem sie do winy CZY