Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llliz

LLoyds - pytanie o overdraft i Internet Banking

Polecane posty

Gość llliz

jesli mam przyznany overdraft na 100f i obecnie jestem na tym legalnym minusie, bom mam do niego prawo, ale jak sprawa wyglada jak jestem na minusie i przez półtora miesiaca nie wplyna na to konto zadne pieniadze, czy nie przysolą mi czegos za to ze tak dlugo jestem na minusie? i druga sprawa czy pobieraja jakies oplaty za Interney Banking, bo chcialam sie zarejestrowac ale w regulaminie cos pisze ze za Service pobierają te swoje charges, ale chcialam sie jeszcze upewnic, moze ktios jest bardziej zorientowany. z gory dziekuje.

Gość overdraft
nie powinni się przyczepić,bo za overdraft płacisz odsetki.Overdraft jest przyznawany na jakiś ustalony okres czasu.Musisz się dowiedzieć ile jest u Ciebie. Za internetowe ja nic nie płacę. zadzwoń na polską infolinię 00800 55 69 55 69 jest bezpłatna i wszystko Ci powie.

Gość kmhohulojiplko
a jak jest z przekroczeniem konta zrobilam debet 36 pi;)) niby smieszne ale podobno wezma 30 funtow.LLoyds

Gość llliz
ja mialam kiedys oprocz "legalnego" debetu 100f, dodatkowo -1f z groszami i przyslali mi pismo ze beda codziennie podierac 15f, ale nic nie pobrali, w sumie moze dlatego ze w ciagu 2 dni uregulowalam ten debet