Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wredna dziewczyna *

Kaszka dla dzieci ? Pytanie

Polecane posty

Moja córka skończyła już 4 miesiace,kupiłam jej kaszke ryżową o smaku jabłka.I nie wiem jak ją podawać ? Od razu dać całą porcje czy po troszku przyzwyczajać dziecko ? Dodam,że ona jest już przyzwyczajona do różnego rodzaju zupek i deserów ze słoiczka .

ona potrafi dużo zjeść ,i wlaśnie tu tki problem ,bo jak jej zrobie np. 150 ml mleka i dodam do tego kaszke to ona zje całość i jeszcze będzie chciała ... I nie wiem wkońcu ,chyba jej nic nie będzie jak od razu zje więcej ?

Gość friiiiiidaaa
Podaj jej taką porcje jak na opakowaniu jeżeli lubi jeść,moja np. nie zjadała długo takiej porcji jaka powinna być wg opakowania dopiero teraz jak ma 9 ies to zjada wszystko. nie dawaj więcej niż zalecane bo kaszka tuczy bardzo.Kaszki są zdrowe.

Gość wszedzie piszecie ze
szczegolnie z chinskim mlekiem :O

Na pierwszy raz daj jej mniej, bo jeżeli nie daj Boże będzie miała po niej uczulenie, to lepiej sprawdzić to na 1-2 łyżeczkach niż na całej butli... A w ogóle to ja osobiście jestem zwolenniczką kaszek i kleików bezsmakowych, a mój (moich dzieci) ulubiony to kleik kukurydziany Nestle

ja pierwszy raz podałam łyżke kaszki do mleka - zeby wypiła, nastepnego dnia juz zrobiłam normalną kaszkę lekarka mi powiedziała, zebym tak zrobiła