Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość given chy

jeden partner na całe życie

Polecane posty

Gość given chy
Pomarańczowy Skurwysyn - ale ja wiem, że on mnie kocha tylko chodzi mi o takie moje przywiązanie, że jakbysmy sie rozstali to bym nie mogla z kims innym a jemu gdyby w koncu zaczelo brakowac seksu by sie z kims przespal. nie chodzi o gdybanie itd tylko o stosunek facetow, chcialam zeby sie wypowiedzieli :D

given - zakładasz, że nie będziesz uprawiała z nikim seksu, jeżeli rozstaniesz się z obecnym?

Gość given chy
UWAGA UWAGA UWAGA teraz to rozwinę żeby każdy zrozumiał :D tamten wstęp o miłości był po to żeby ktoś nie pomyśłał, że się boję zdrady itd. CHODZI MI TYLKO I WYŁĄCZNIE O MYŚLENIE FACETÓW ALBO OSÓB, KTÓRE MIAŁY PARTNERÓW PRZED SWOIM POWAŻNY ZWIĄZKIEM no więc ja mam swojego pierwszego i nie chcę ani nie widzę potrzeby że mieć kiedykolwiek innego ale wiem, że gdybyśmy się rozstali on po jakimś czasie nie miałby problemu żeby zaspokoić swoje potrzeby z kimś, no pewnie by to długo przezywał ale mysle ze w koncu by to zrobil bo to jednak facet i po prostu myslalam o tym i doszlam do wniosku ze to nie jest kwestia jego miłości tylko natury, ze to seks i ze mial juz kogos..

Gość given chy
brum - z tym obecnym my i tak juz bedziemy pewnie razem nawet jak sie poklocimy na pol roku to pewnie do siebie wrocimy bo to taka pojebana milosc ale mimo to, ze jestesmy razem mam w glowie ze on moglby kiedys z kims innym a ja nie i to mnie w pewnym sensie drażni ;D

Kobieto - teraz nie rozumiem jeszcze bardziej. Rozstajecie się i chcesz, żeby on nie uprawiał seksu z inną już nigdy?

Gość given chy
mi tez, ja nie wiem czemu to napisalam:D przez was aż nie wiem o co chcialam zapytac:D w sumie to nawet nie potrzebuje nikogo pytać ! wlasnie.. bo ja chcialam zebyscie napisali o swoich dosiwadczeniach a nie wypytwali mnie o moja milosc :D

autorko, zycie najprawdopodobniej niestety zweryfikuje te Twoje poglady chociaz oczywiscie zycze bys byla ta w mniejszosci ktorej sie uda za pierwszym razem. Gdyby kazda dziewczyna ktora sie zakochala, po rozstaniu nie umiala uprawiac seksu z innym facetem to seks by zanikal w naszej kulturze :P

Do końca życia kocha się tego pierwszego. Niezależnie co się wydarzy później, on zawsze zajmuje szczególne miejsce i tyle.

Prawiczku - miłość jest ważna. Nie pójdzie do innego, jeżeli kocha Ciebie.

Nie mam do Ciebie siły Prawiczku :-D Jesteś cudownyw tym swoim udawaniu :-D

Gość given chy
przeciez to ile kto mial partnerow nie mowi czy jest porządny czy nie (oczywiscie puszczanie się nie wchodzi w rachubę)

Najlepiej jak poznasz jakąś dziewczynę, która przynajmniej hipotetycznie będzie odpowiadłam Twoim standardom, nie pytaj co robiła wcześniej :-D

Gość panna golarka
dobrze, że masz na czarno "prawiczek i kropka" bo przynamniej coś stałego, myślę, że go jeszcze dłuuuuugo podzierżysz, moze nawet to bedzie taki bardzo stały nick.. taki wieczny nick..